top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Zomerparfum: Marc Jacobs Daisy!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Je hebt tegenwoordig zoveel heerlijke zomerparfums waar je uit kunt kiezen, maar ik heb toch wel mijn favorieten er tussen zitten..


Toen ik alleen al de verpakking van de parfum van Marc Jacobs zag, was ik op slag verliefd. Maar ja...daarbij moet ik wel bekennen dat ik bijna alles van het merk Marc Jacobs geweldig vind. Ik heb het over de Daisy Eau so Fresh!

Coco likes it too!

Het is de derde keer dat Marc Jacobs met een limited edition van lentegeuren Daisy komt, waarbij ook deze Daisy Eau So Fresh Daze behoort. Naast de geur (waar ik het zo over ga hebben) spreekt de flacon tot mijn meisjeshart - een super vrolijke fles met felle kleuren en grote bloemen. De flacon is geïnspireerd op de gezegde 'even wegdromen'. De zachte tinten staan voor dat stukje zomerse ontspanning, waar je op een drukke werkdag naar hunkert, waarbij de grote madeliefjes lijken uit te nodigen om met grote hink-stap-sprongen- door een bloemige uitgestrekte weide te huppelen. Deze grote bloemen zijn overigens van stevig flexibel materiaal gemaakt, dus je hoeft niet bang te zijn dat je bij elk gebruik een stuk bloem afbreekt. Dit maakt de flacon - zelfs nadat hij leeg is - een mooie accessoire in je beauty-room. Hmm...of ik vul hem met ijswater, heb ik altijd een verkoelende spray voor mijn gezicht bij de hand..#tips!


Maar genoeg over de flacon, het gaat natuurlijk over de geur. Deze kan ik niet anders beschrijven dan: vrolijk, fleurig, zonnig en lentefris. Het is namelijk een sappige, zoete perzik geur wat op je afkomt, wat later vermengd wordt met bloemtonen. Marc Jacobs geeft zelf de beschrijving dat het bij een langdurige, sensuele finish behoort met sprankelende tonen van perzikschil. Nooit geweten dat een perzikschil zo lekker kan ruiken...

Topnoten Witte Perzik Hartnoten Bloesem Basisnoten Perzikschil

Geursoort Fruitig, bloemig


Wanneer je net als ik de voorkeur geeft aan frisse en zoete geuren die niet te zwaar zijn, dan is dit zeker een aanrader! Deze geur ga ik samen met mijn andere favoriet, de Chloë Nomade, de hele zomer en lente gebruiken! Ik hoop alleen niet dat ik de hoofdjes van al die bezige bijtjes op hol breng als ik langs loop..deze bloem is namelijk niet beschikbaar, haha...lol


Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh is verkrijgbaar in een Eau de Toilette van 75ml en 125ml. Ppsssttt... Bij de online webshop van Notino zijn er nu fikse kortingen op de geuren van Marc Jacobs.

Wat is jouw favoriete zomergeur!Liefs,

Sabri


Dit artikel is een samenwerking.51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page