top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Zomer Make-up Tips!

Eindelijk is het zomer en mogen we weer genieten van het heerlijke weer en vrolijke kleuren. Nouja, dit jaar misschien bij wijze van spreken dan in Nederland. Maar normaal gesproken en zeker op mijn favo eiland, Bali, zeker wel! En juist vanwege de extreme hitte daar, houd ik mijn make-up het liefst zo licht en luchtig mogelijk en voorkom ik een cakey face of poederig hoofd. Ben je benieuwd naar welke make-up producten ik je kan aanraden? Lees dan snel verder.


Bye Foundation, Hi CC!

Tijdens de hete zomerdagen vermijd ik zo veel mogelijk mijn foundation tubes. Foundation voelt namelijk erg zwaar op mijn huid, waardoor ik soms het gevoel krijg, (ook al is dat natuurlijk niet zo), dat het direct van mijn gezicht af lekt - ieuw!. Inmiddels heb ik hier al wat op gevonden, namelijk een fijne CC cream. Een CC crème, oftewel color control/correcting cream, is een hydraterende crème, anti-rimpel serum, make-up en concealer in één! Een CC cream kan easy-peasy een high coverage vervangen, dankzij de fijnere textuur. CC crèmes verhelderen, hydrateren en beschermen bovendien, dankzij het uv-filter, tegen straling.


Laat je huid stralen met makeup van Revolution

Veel dagen in de zon, kan je huid dof maken, in ieder wel bij mij. Daarom verhelder ik mijn gezicht graag met een mooie highlighter en voilà mijn mijn huid straalt weer als vanouds! Eigenlijk is het zo logisch als het maar kan, want een highlighter heeft pigmenten die het licht weerkaatsen. Maar let op ladies, niet elke variant past bij elk huidtype en huidkleur. Kijk dan vooral ook goed naar welke tint highlighter het beste bij jouw huid past. En laat je vooral adviseren. Zo zijn goudachtige kleuren meer geschikt voor een getinte huid. Witte of parelmoer highlighters passen weer wat beter bij de lichtere huidtypes.
Zelf ben ik helemaal weg van de highlighters van Revolution, met name de Makeup Revolution Cheek Kit. Revolution is super betaalbaar, heeft een goede pigment en is ook nog eens vegan!


Hydrateer, hydrateer, hydrateer met make-up fixingspray

En dan mijn laatste zomer make-up tip: Hydrateer, hydrateer, hydrateer. Dit kan je snel en gemakkelijk doen met een goede make-up fixing spray. Spray en je huid blijft tot wel 8 uur gehydrateerd. De spray is op elk moment van de dag te gebruiken voor hydratatie en verfrissing van je gezicht. Niet alleen voor verfrissing, is dit een absolute must-do-tip. Een spray zorgt er ook voor dat de make-up die je op hebt, langer en beter op zijn plek blijft zitten. Ideaal voor de zomer dus! En vooral vanwege dit argument ben ik fan van de Make-up fixingspray NYX Professional Makeup.

Heb jij nog make-up zomer tips? Let me know!Liefs,

Sabri
Dit artikel is een samenwerking

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page