top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

ZIAJA – FOCUS ON SKIN

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Ziaja is echt een succesverhaal. Ziaja krijgt liefhebbende klanten door de hoge kwaliteit van haar producten. Dus ik was wel benieuwd naar waar dit succes vandaan kwam en daarom testte ik drie producten van Ziaja.


Ziaja is al 30 jaar op de markt en is daarbij een van de grootste en modernste cosmeticabedrijven in Polen. Ziaja is te koop in meer dan 30 landen en heeft ook diverse (inter)nationale awards gewonnen. Ziaja heeft een breed scala aan huid- en haarverzorgings producten, voor alle huidsoorten voor vrouwen, mannen en kinderen. Ziaja cosmetica is gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten en farmaceutische ervaring. Alle producten zijn zorgvuldig dermatologisch en op allergieën getest in eigen laboratoria, nooit op dieren. De conserveermiddelen zijn beperkt tot het essentiële minimum. De producten zijn duurzaam, goed en doeltreffend.


ZIAJA ZEEALG MICELLAIR WATER €4,19


Dit is een reinigingswater(parfumvrij) en bevat algen en pro-vitamine B5.

Het verwijdert make-up en overige talg van de huid, voorkomt uitdroging en kalmeert irritaties. Dit product gebruik je 2 per dag met een wattenschijfje op je gezicht en hals.

In deze lijn zijn er meerdere producten:

· Zeealgen hydraterende spa gezichtscrème

· Zeealgen spa verstevigende gezichtscrème

· Zeelagen spa enzym peeling

· Zeealgen spa oogcrème.


Ik vind dit een fijn product om mijn gezicht mee te reinigen, het voelt ook echt aan als water met een neutrale geur. Dus je ruikt inderdaad geen ander geurtje. Aangezien ik best veel make-up draag voor Instagram ben ik altijd benieuwd in hoeverre een reiniger mijn make-up daadwerkelijk verwijdert. Dit product reinigt wel mijn gezicht, maar neemt niet de hoeveelheid make-up weg die ik graag eraf zou willen hebben. Wanneer ik meer een alledaagse make-uplook heb is dit een prima reiniger.


DENOVA PRO COUPEROSE HUID DAG CRÈME €5.49


Deze dagcrème komt uit de Denova Pro -lijn van Ziaja. De dagcrème helpt bij het krimpen van de verwijde haarvaten, vermindert de roodheid en verheldert de opperhuid. Daarnaast hydrateert de dagcrème intens en gaat het tot in de diepere huidlagen. Bij irritaties heeft deze dagcrème een kalmerende werking. Andere producten in deze lijn:

· De reinigingsmelk

· Tonic alcohol vrij

· Nacht crème

· Herstellend en versterkend masker.


De dagcrème werkt inderdaad kalmerend. Ik heb wel eens last van rode vlekken op mijn gezicht, die poppen dan ineens op. Als experiment smeerde ik deze dagcrème op en 45min later waren de rode vlekken zo goed als verdwenen. Ik vind het een heerlijk hydraterende dagcrème en hij voelt lekker zacht op de huid.


SENSITIVE NACHTCREME €5.49


Deze nachtcrème werkt verstevigend met hydraterende en verzachtende eigenschappen specifiek voor de gevoelige, dunne huid. De nachtcrème bevat 0% siliconen, 0% minerale oliën en 0% parfum.

Wanneer je last hebt van roodheid of van een branderig gevoel op de huid, dan is deze nachtcrème geschikt voor jou. Na het aanbrengen van deze crème voel je de branderigheid wegtrekken. Daarnaast vermindert deze crème ruwheid, droogte, overmatige schilfering en verhoogt het de dichtheid van het bindweefsel. Deze crème is ook goed voor het aanvullen van het tekort aan lipiden.


Uit onderzoek (in-Vivo testen) is gebleken dat de nachtcrème voor 35% de hydratatie van de huid verhoogt. Andere producten in deze lijn:

· Reinigingswater

· Dagcrème SPF 20

· Enzym peeling

· Gezicht en lichaam wasgel.


Ik merk na het aanbrengen van deze nachtcrème dat mijn huid ontzettend glad aanvoelt. Ik voel en zie dat het mijn huid herstelt van oneffenheden en mijn huid versterkt. Ik zie dat ik na een week minder kleine bultjes op mijn wangen heb.

Omdat ik niet last heb van uitermate droogte of ruwheid zie ik dat specifieke verschil niet. Maar dat het een positieve uitwerking heeft op mijn huid kan ik zeker beamen!


Ik ben heel blij dat ik heb mogen kennismaken met dit merk. Ik vind hun visie en missie super goed en ze hebben erg interessante skincareproducten voor ieders huidtype. Vanuit mijn eigen ervaring vind ik Ziaja ook enorm klantvriendelijk en meedenkend. Neem dus zeker een kijkje op hun website.


Ziaja is verkrijgbaar via hun webshop www.ziajafocusonskin.nl of hun mooie winkel in Den Haag.


(Gifted)

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page