top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Winter Hand Care

Hi qirls, hebben jullie mijn vorige blog gelezen en mijn tips voor een winter huidverzorgingsroutine inmiddels toegepast? Ik vertelde daarin hoe belangrijk het is om je huid goed te hydrateren vanwege het koude weer. Ook de huid heeft zijn routine nodig en dien je met care te behandelen. Dus ladies, bij deze ook wat nieuwe winter wonder hand care tips..


Alhoewel we door de corona perikelen veel thuis zitten, merk je dat je handen veel te verduren krijgen, als je toch besluit even je huis te verlaten. De kou snijdt en prikt en in no-time voelen je handen droog en ruw aan. Helemaal tijdens de semi-lockdown, waarbij de winkels nog open waren en je geen voet over de drempel mocht zetten, zonder uitvoerig je handen te hebben ontsmet. Wrijven, poetsen, kneden, wel tien keer per dag en bij elke pomp, een flinke dosis alcohol! Ook dit zorgt natuurlijk voor een nog drogere huid. Tijd voor actie, tijd voor care!


Mijn eerste tip!

Mijn eerste tip is denk ik wel de meest vanzelfsprekende, de handcrème. Ja, het lijkt misschien een schot voor de boeg, maar eerlijk.. zelf vergeet ik het regelmatig. Als ik aan een handcrème denk, dan gebruik ik deze vaak alleen om snel mijn handen wat minder stroef te maken of om ze gewoon wat lekkerder te laten ruiken. Maar wat eigenlijk veel belangrijker is, is om te beseffen en te onthouden dat een crème ook de elasticiteit verbetert en hydrateert. En dit zorgt er dan weer voor dat mijn huid langer jong blijft en eerlijk, dat willen we natuurlijk allemaal...


Hoe ik de crème gebruik?

Ik neem iedere keer een kleine hoeveelheid en masseer deze zachtjes op de huid op de rug van mijn hand. Ook kneed ik er lekker bij, maar dat is meer voor de ontspanning denk ik, haha... Ik merk bij het aanbrengen dat vooral het bovenste gedeelte vaak als eerste uitdroogt. Ook gebruik ik de crème om mijn nagelriemen gezond en soepel te houden. Je weet wel, dat stukje huid wat als een laagje over de overgang van de huid en het begin van de nagel ligt. Dit is misschien wel de belangrijkste tip, want gezonde nagelriemen zorgen ervoor dat bacteriën geen kans krijgen om het lichaam binnen te dringen en infecties te voorzaken onder de nagel!

Ziaja Hand en Nagelcrème

Wat ik zelf gebruik?

Op dit moment gebruik ik de handcrème van Ziaja. Maar ik ben voornemend om nog dit jaar de Nuxe Rêve de Miel Hand- en Nagelcrème eens te proberen. Ik hoor hier namelijk veel goede verhalen over. Aangezien de winkels dichtzijn, lekker snel online besteld. Ik hoop dat de post er niet al te lang over doet...het schijnt nogal druk te zijn... en ik ben niet zo'n held als het op wachten aankomt. Ohja.. en waar heb ik de Nuxe Rêve de Miel - Honey, Precious Oils and Vitamin crème heb gekocht? Nou gewoon in de actie bij Notino. Deze handcrème kost nu slechts €4,- voor een tube van 50 ml. Ik zeg, kopen ladies!


Zoek je ook een leuk cadeautje voor jezelf? Of eigenlijk voor je handen..verras je handen dan ook eens met een handmasker! Instant hulp voor je droge handen! Al bij éénmalig gebruik, is je huid volledig gehydrateerd en voelt hij super zacht.


In de winter zal je me dus vaak met een handmaskertje op de bank zien zitten.


Ga jij je handen extra goed verzorgen deze wintermaanden?


Take (hand) care!


Liefs,

Sabri


Dit artikel is een samenwerking.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page