top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

WE ARE EVES

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020


15 oktober 2018, dit was de datum waarop ik We Are Eves leerde kennen.

Wat begon als een team van drie personen is uitgegroeid tot een plek waar duizenden vrouwen nu hun eerlijke reviews geven over beautyproducten. Als mijlpaal mocht Eves zich in 2019 onderdeel noemen van HearstLab! HeartsLab is een nieuwe unit van Hearst, het mediabedrijf achter titels als o.a. Elle, Cosmopolitan, Glamour en Voque.


Ik mag mijzelf als 1 van de eerste gebruikers van We Are Eves noemen!

Om eerlijk te bekennen was Eves het eerste platform/bedrijf wat echt in mij geloofde en ook de steun daarbij uitsprak. Ikzelf geloofde ook al vanaf het eerste moment in Eves, terwijl het nog niet zo'n heel groot platform was in 2018.


Eves, het eerste social beauty network voor iedereen die van eerlijke beauty producten houdt.


jij bepaalt.

Eves vindt het belangrijk dat de community bepaalt welke producten echt werken en het beste zijn. Eves is een onafhankelijk platform en niet verbonden aan specifieke merken of organisaties.

Oprichters Julie Hotchkin & Esther Leloux

Aanmelden is gratis!


Het is eigenlijk heel simpel. Download de app 'We are Eves', meld je aan, vul je profile en je kan aan de slag!


Via de app en het beautyplatform kom je er achter wat de beste beautyproducten voor jou zijn en lees je dat ook van andere vrouwen. Welk beautyproduct moet je nu echt niet gebruiken of aankopen en welk beautyproduct is juist super geschikt voor jou.

Het zijn eerlijke reviews geschreven door eerlijke gebruikers (niemand krijgt betaald door bedrijven) Het doel is letterlijk om de kennis en de ervaringen die je hebt te delen met andere beautylovers.


Wanneer je maar enig affiniteit met beauty hebt, meld je dan zeker aan. Je wordt er zelf wijzer van door alle reviews te lezen, maar je helpt ook andere vrouwen een eindje op weg met hun eventuele aankopen. Daarbij kun je ook kans maken om een Beauty Editor te worden bij We Are Eves!


Beauty Editor

Vind je het inderdaad leuk om de beste beautytips, -tricks en -reviews te delen?

Dan hoor je absoluut thuis in het Beauty Editor-programma waar je cosmeticaproducten mag uittesten en daar een eerlijke mening over te geven. Om in aanmerking te komen hoef je in principe alleen maar actief te zijn in de beautycommunity.

Beauty Editor bij We Are Eves

Hierboven zie je een afbeelding van hoe jouw profiel er dan uit komt te zien:

Je hebt jouw beauty favorieten, je verlanglijst en een overzicht van je post. Dit noemen wij onze 'digitale shelfie'!


Zo heeft elke gebruiker haar eigen digitale shelfie die ze kan vullen met allerlei beautyproducten en reviews. Je kan elkaar een hartje geven en natuurlijk ook reageren op elkaars post.


Ik heb het geluk gehad dat ik We Are Eves echt heb mogen zien groeien en bloeien in no-time. Dit is echt een succesverhaal en ik ben heel benieuwd naar hoe We Are Eves verder zal evolueren.


Dus.. waar wacht je op? Download de We Are Eves app!

Liefs,

Sabri45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page