top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Verwarm de winter met deze geurkaarsen!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Zoals jullie misschien al aan mijn Insta-account konden zien, ben ik een echte zomervrouw en totaal geen fan van wind, regen en kou. Maar helaas....net als heel Nederland, moet ik deze paraplu-periode weer zien door te komen..'Een dikke doei zomer en hallo winter'.


Het duurt altijd even, maar uiteindelijk weet ik die donkere dagen toch altijd wel te omarmen. Hoe? Nou gewoon, door heel veel kaarsjes aan te steken en lekker op mijn bank te ploffen met mijn kniesokken en Netflix on the tellly! Maar vooral die kaarsen trekken mij erdoor heen. Er gaat niets boven die fonkelende kleine vlammetjes, die mijn huiskamer in sfeer onderdompelt. Het is echt die gezelligheid, de warmte en geur die het voor mij allemaal wat dragelijker maken...ohjaa..en natuurlijk samen met mijn hubby onder een fleece dekentje..haha, sorry bae (hij keek net even mee over mijn schouder :) )


Als het om kaarsen gaat, ben ik geen makkelijk type. Als ik dan toch geld hier aan uit geef, dan moeten het op zijn minst geurkaarsen zijn. En moet de verpakking ook zeker in mijn setting thuis passen. Helaas kom ik tegenwoordig nogal wat kaarsen tegen met de mooiste doosjes, potjes en gouden labels. Maar eenmaal aan, dan weet ik niet hoe snel ik ze op het toilet moet zetten. Ja, als ik ergens op afknap, dan zijn het wel op die stinkende geurkaarsen..


Dus ook dit jaar start ik weer mijn quest naar de lekkerste geurkaarsen voor de herfst/winter, die er weer stijlvol uit zien, maar bovenal bestaan uit de heerlijkste aroma's. Die, als het even kan, ook wat natuurlijker zijn. Net zoals ik mijn skincare en make-up steeds natuurlijker wil hebben, wil ik dat nu ook wel eens proberen met mijn geurkaarsen.

Ik ben uitgekomen op natuurlijke geurkaarsen die gemaakt zijn van sojawas, bijenwas, kokoswas en plantaardige was. Haha, ik hoor je nu gewoon denken, bestaan er kaarsen met deze ingrediënten? Heel herkenbaar, maar het antwoord is jazeker!


DW HOME || VANILLA MACARON hand poured

Toen ik de Vanilla Macaron van DW-Home rook, was ik op slag verliefd en verkocht! Alleen de naam al...'Macaron'...wauw! Als iets mijn favoriete zoetigheid is, dan zijn het wel macarons. Macarons zijn heerlijk zoet (niet te zoet) en hebben iets exclusiefs. De DW Vanilla Macaron is een geurkaas die is geproduceerd op basis van sojawas. Sojawas is een vegan, natuurlijk en brandt zo'n 40% langer dan paraffine kaarsen. Een echte plus hierbij vind ik dat ze ook erg weinig roet produceren, afstoten, of hoe zeg je dat..nou in iedergeval..er komt heel weinig rook vrij bij het branden van deze sojakaars!

Alhoewel ik wel houd van afwisseling en vaak nieuwe geuren, kleuren en smaken wil proberen, zie ik na het gebruik van deze geurkaars geen reden meer daar toe. En waarom ik ooit nog terug zou willen gaan naar de 'normale' geurkaarsen. Wat een geursensatie en wat blijft de aroma van deze geurkaars toch lang hangen, I simply love it! Als je alleen al het deksel van het glazen potje optilt, wordt je al getrakteerd op een explosie van Vanille. Alsof iemand een hele doos met macarons tegen je gezicht gooit...pff...kon ik deze kaars maar eten..


Ohja, back to reality, ik zou het bijna vergeten, dit zijn wat specs:

€6.90 || 108 gram || +/- 33 branduren


Kringle Candle Black Line Limitless


Ook deze kaars is voor mij gemaakt! Een geurkaars op basis van sojawas, dat is de Kringle Candle Black Line Limitless. Een prachtige pot en een nog heerlijkere geur: perfectly splendid!

Het grappige aan deze kaars is dat hij twee lonten heeft. Zo zie je twee vlammetjes uit een pot dwarrelen, waarbij er nog meer aroma wordt verspreid. Best slim eigenlijk! Het was wel even wennen, zeg ik eerlijk. De kaars ruikt super lekker, luchtig en fris, wat je eerder bij een zomergeurtje zou verwachten. Maar eerlijk is eerlijk, ook in de winter, is dit een zeer welkome en relaxende geur. De frisheid uit deze kaars komt voort uit de citrusvruchten en de luchtige noten. Een ideale combinatie wat, m.i., echt elk interieur, een enorme positiviteits boost geeft!


€16.49 || 340 gram || +/- 80 branduren


Even tussen ons.... maar ik voelde spontaan een verslaving van natuurlijke geurkaarsen opkomen... Ik ben er echt helemaal weg van. En stiekem denk ik, dat ik bae niet eens hoeft te overtuigen van nog meeeeeeer van deze heerlijke natuurlijke kaarsen...hij steekt ze immers zelf aan...oh..ik moet er een eind aanbreien..hij vraagt waar de lucifers liggen :) haha..wordt vervolgd


Tip: Geef een natuurlijke geurkaars cadeau!

Hoe leuk is het om zo'n kaars cadeau te krijgen. Ik zou er in ieder geval heel blij van worden. En gezien de branduren kan de ontvanger heel lang van jouw cadeautje genieten.Heb ik je interesse gewekt?

Laat het me zeker even weten.
Liefs,

SabriDit artikel is een samenwerking

167 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page