top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Verras je partner op Valentijnsdag!

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Ondanks dat we niet meer zo'n goed tijdsbesef hebben, door het thuiswerken en het nergens meer naar toe kunnen gaan, mogen we deze dag toch echt niet vergeten. Valentijnsdag is de dag dat je je partner even wat extra aandacht schenkt. Dus, ben je nog op zoek naar leuke valentijn cadeaus, lees dan snel verder. 14 februari staat namelijk voor de deur.

Moeilijk moeilijk!

Vind je het ook altijd zo lastig om een leuk cadeau voor je partner te vinden? Ik weet echt nooit wat mijn man leuk vindt om te krijgen, hij heeft immers alles al (mij! Haha). Nee, maar serieus, wat vinden mannen nu leuk om te krijgen en waar wij zelf ook profijt van hebben? (nooit zeggen heh ladies tegen je partner ;)) Het heeft even geduurd, maar ik denk het antwoord te hebben gevonden. Ik som mijn tips graag hieronder op, voor een mooi valentijnscadeau voor hem.


Verassingstips voor hem!

Als je voor een heerlijk geurtje kiest, geef hem dan één van de nieuwste geurtjes, om hem eens extra in de (spreekwoordelijke) watten te leggen. Zo heeft YSL een nieuwe variant, met een houtachtige stoere mannelijke geur. Of ga voor de nieuwste geur van Hugo Boss The Scent. Met deze geur laat je de passie 100% oplaaien ladies op Valentijnsdag. Anyway, er is voldoende keuze!


Vind je het geven van een geurtje een beetje saai en kies je liever voor iets unieker? Dan kan je ook eens denken aan een lichaamsverzorging-giftset, voor de moderne metro-man. Veel merken bieden zo'n set inmiddels aan. Of ga voor een nieuw scheerapparaat en zoek daarbij vooral eens op grooming set. Je komt echt hele gave barber-grooming-achtige sets tegen. Je ziet van zelf aan het aanbod, dat baardverzorgingsproducten steeds populairder worden onder de mannen.

Cadeautip: Hugo Boss The Scent (Notino)
Cadeautip: Hugo Boss The Scent

Verassingen voor haar (ik bedoel ons)!

Wij vrouwen weten natuurlijk direct wat wij leuk vinden en willen krijgen van onze hubby. Maar helaas hebben toch nog veel mannen moeite om op eigen initiatief iets te kopen, waar wij echt warm van lopen. Nou, dan helpen we hen daar toch even bij. Wat ik een mooi valentijnscadeau voor haar vind? En wat ik binnenkort, in een niet uitputtende lijst, onder zijn neus schuif. Diverse heerlijke geuren van Chloé, Armani en Lancome. Maar misschien ook wel enkele make-up producten. Ik heb namelijk echt gave valentijn make-up producten gezien in mooie sets. Haha, dan krijg ik dus eigenlijk een cadeau in een cadeau en laat ik daar nou bijzonder blij van worden. Dit geldt trouwens ook voor huidverzorgingsproducten, waar de giftset ook een mooie aanvulling is, in mijn beauty-room!

Cadeautip: Parfum Chloe Nomade  (Notino)
Cadeautip: Chloe Nomade

Nou, ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Volg vooral de links in deze blog. Succes cadeaus gegarandeerd! En last but not least....


Happy (passievolle) Valentine's day!


Liefs, SabriDit artikel is een samenwerking

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page