top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

TOPDOEK || FOTO OP CANVAS

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020


Wanneer je mij volgt op Instagram, dan heb je het misschien voorbij zien komen in mijn Instastories. Een mooi groot canvas (120 x 80) met mijn favoriete trouwfoto!

Inmiddels zijn wij al bijna 2 jaar gelukkig getrouwd en hebben we samen ons huisje omgetoverd in een mooi plekje waar we kunnen genieten van elkaar maar ook van onze spulletjes. Deze canvas was dan ook meer dan welkom.


Wat je ziet is een milieuvriendelijk canvas voor een tevens vriendelijke prijs. Je hebt al een canvasdoek vanaf €1,75. Ook XXL- formaten zijn mogelijk (groter dan 100x150) Alle afmetingen met prijzen zijn te zien op de website. Ik heb gekozen voor een zwart-wit canvas, omdat dat beter bij mijn interieur past.


De afbeelding is mooi en gedetailleerd geprint. De graffiti omgeving en de graffiti-lijnen zie je mooi terug in het canvas. Ik vind de finish van het canvas ook heel mooi; strak en netjes.Bestellen bij Topdoek.nl

De webshop van Topdoek heeft ook nog eens verschillende foto op canvas opties bij het bestellen van een canvas:

- Je kan je foto professioneel laten controleren. Één van de professionals van Topdoek beoordeelt jouw foto op kleur, scherpte, kwaliteit en aantal pixels.

- Je kan kiezen uit een aantal fotobewerkingen om een extra effect toe te voegen aan jouw canvas. Ik heb dus gekozen voor een zwart-wit fotobewerking.

- Je kan kiezen voor een lijst om je canvas om je canvas een luxe en moderne uitstraling mee te geven.


Dit prachtige canvas heb ik mogen ontvangen van Topdoek.nl. Nu ben ik aan het bekijken waar dit canvas het mooist tot zijn recht komt in ons huis.


Op de site goedkooptuindoek.nl heb ik trouwens ook mogelijkheden gezien voor een mooie tuinposter voor scherpe prijzen. Ook hier gaat het bestellen snel en simpel. Goedkooptuindoek noemt zichzelf met de prijzen vanaf €8,95 de goedkoopste aanbieder van Nederland.


Ik ben in ieder geval superblij met mijn canvas, het past overal, in iedere kamer en bij elke huisstijl.


Dus ben je nog op zoek naar een goede aanbieder voor een mooie foto op canvas? Neem dan zeker even een kijkje op deze website: www.topdoek.nl en www.goedkooptuindoek.nlDit artikel bevat producten die ik gekregen heb.
68 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page