top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

TEAOLOGY - BLACK TEA MIRACLE FACE AND NECK MASK

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

In een eerder artikel heb ik jullie voorgesteld aan een unieke verzorgingslijn die ontstaan is vanuit een passie voor thee. Hier beschreef ik de Green Tea Reshaping Body Scrub.

Omdat Leijtens Beauty Insides zo attent is geweest om mij een pakket vol met Teaologie producten toe te zenden zal ik acht weken achtereen een artikel met een Teaologie product publiceren.


Vandaag zetten we de Teaologie Black Tea Miracle Face And Neck Mask in het spotlight!

Dit masker stimuleert, perfectioneert en minimaliseert de poriën. De huid ziet er frisser, steviger en jeugdiger uit. Dit Teaology Black Tea Miracle Face and Neck Mask is een energizing & perfecting masker dat helpt bij het tonen van de huid en zorgt ervoor dat de huid er na gebruik instant frisser, veerkrachtiger, steviger en jonger uitziet.


Dit masker bestaat uit de volgende ingrediënten: Match Tea Infusion voor de hydratering en verlichting van je huid; Argan Oil om je huid te verzorgen; Omega 6 voor het verzachten en verzorgen en

Centella Asiatica extract om je huid te tonen.

Dit sheetmask bevat geen: parabenen, paraffine, minerale oliën, sls, sles, synthetische kleurstoffen en formaldehyde afgeleiden.


Het geheim van dit masker is de speciaal ontworpen masker dat perfect aansluit op je gezicht en nek om op deze manier volledig contact te houden met je huid. De veerkrachtige, ademende en ultradunne katoenvezels van het masker zorgen er, in combinatie met het serum, voor dat het masker altijd naadloos aansluit. Op deze manier kunnen de anti-aging ingrediënten hun werk doen en volledig in je huid worden opgenomen. Het masker wat vol zwarte thee infusion en actieve kool zit zuivert de huid zichtbaar en zorgt voor een egale teint.


Na tien minuten voel en zie je dat de fijne lijntjes zijn verkleind en tekenen van droogheid zijn verdwenen. De huid ziet er zo uit dat het net lijkt alsof je uit een beautysalon stapt.


Hoe te gebruiken

Reinig je gezicht en dep de huid droog. Breng vervolgens het masker aan op de huid. Laat het masker gedurende 10-20 minuten intrekken, relax en verwijder vervolgens het masker. Naspoelen is niet nodig, masseer simpelweg het residu van het masker lichtjes in de huid. Ik masseer het serum er nog eens extra in met mijn beautyroller van Mesoyou. Met de code SABRI15 ontvang je bij Mesoyou 15% korting op je eerste bestellling. Op deze manier voorspoedig ik de bloedsomloop en weet ik zeker dat het serum er lekker goed intrekt.

Het is aangeraden om het masker een- à tweemaal per week te gebruiken.
Mijn mening

De sheetmask is iets zwaarder dan dat ik gewend ben van sheetmasks omdat deze van katoen is gemaakt en dat voel je ook. Ik vind het lekker verkoelend aanvoelen, maar niet extreem hydraterend als dat ik gewend ben van andere sheetmasks. Misschien komt het door het katoen, ik weet het niet. Het is zeker wel de moeite waard om te proberen vanwege alle onwijs goede ingrediënten die in het masker zitten. Het doet mijn huid echt goed! Mijn huid voelt na gebruik gezond, zacht en frisser aan. Ik zie ook een subtiele glow waar ik altijd blij van wordt.

In combinatie met de andere Teaologie skincare producten werkt het helemaal fijn omdat je dan een uitgebreidere skincare routine kan uitvoeren.


Waar verkrijgbaar?

De Teaologie producten zijn te verkrijgen bij de Douglas. Nu is een actie waarbij je 10% korting krijgt op een Teaologie product. Dit sheetmask kan je nu kopen voor €6,02.


Volgende week komt er weer een nieuw artikel over Teaologie product!Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page