top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

TEAOLOGIE - MATCHA TEA ULTRA-FIRMING EYE CREAM

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020Inmiddels heb ik twee artikelen geschreven over de Tea Infusion Skincare lijn van TEAOLOGIE. We gaan nu door naar het derde product van Teaologie en dat is de Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream!


In mijn eerdere artikelen gaf ik aan dat Teaologie producten verkrijgbaar zijn bij de Douglas, nu ook nog eens met korting!


Douglas zegt over dit eye cream matcha theeinfusie dat het vitamine C bevat en daarmee gladmakend en verhelderend werkt en zwellingen rondom het oogcontour vermindert.

De Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream is een oogcrème uit duizenden:

de antioxidant werking van Matcha thee gecombineerd met de anti-aging en beschermende werking van gestabiliseerd vitamine C (ascorbinezuur) hebben een verhelderend effect op de oogcontour en de kwetsbare huid rondom de ogen ziet er gladder en frisser uit. De formule bevat een biogefermenteerd ingrediënt dat een zichtbaar liftend en herstructurerend effect heeft. Een concentraat van cafeïne werkt vochtafvoerend en een extract van bruine alg bestrijdt donkere kringen. De groene kleur van matcha in deze crème minimaliseert roodheden en andere verkleuringen rondom de oogcontour. Met het inmasseren door de innovatieve ergonomische en verkoelende keramiek applicator worden de effecten versterkt. De Eye Cream is geschikt voor alle huidtypen.

De producten van Teaology zijn 100% CRUELTY FREE!


Hoe te gebruiken?

‘s Ochtends en ‘s avonds lichtjes inmasseren met de speciale applicator of met de vingertoppen. Begin bij de binnenste ooghoek naar buiten, herhaal dit vervolgens bij het bovenste ooglid. Herhaal 3 keer en eindig door de oogcontour met ronddraaiende bewegingen in te masseren.Mijn mening

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen.. ik vind het een heerlijk product! Ik merk inderdaad dat het de huid rondom mijn ogen gladder maakt. Mijn ogen voelen verlicht en ik voel mij een stuk 'wakkerder'. Ik vind het het fijnst om dit product aan te brengen in de ochtend, voordat ik de trein instap om naar mijn werk te gaan. Het werkt erg verfrissend om zo mijn dag te beginnen. Het product is groen, maar na het inmasseren is het helemaal egaal aan de huidskleur.


Waar verkrijgbaar

De Eye Cream is te verkrijgen bij de Douglas voor € 31,46
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page