top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

TEAOLOGIE - GREEN TEA RESHAPING BODY SCRUB

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020


Ik stel je graag voor aan een uniek verzorgingslijn ontstaan vanuit een passie voor thee. Thee? Ja je leest het goed. Teaologie tilt het gebruik van thee naar een hoger niveau waarin alle voordelen tot uiting komen in clean, effectieve en duurzame skincare.


Leijtens Beauty Insides is zo lief geweest om mij een 8-tal producten toe te sturen van de Teaologie Tea Infusion Skincare lijn. Iedere week kun je een blog van mij verwachten waarin ik 1 product uitlicht!TEA INFUSION SKINCARE

De Tea Infusion Skincare is een uniek, gepatenteerde technologie die het mogelijk maakt om echte thee in cosmetische formules te gebruiken ter vervanging van water. Deze technologie zorgt ervoor dat de antioxidant eigenschappen van theebladeren onveranderd blijven, net als in een goede kop thee. 0% water en 100% thee infusie.


GREEN TEA RESHAPING BODY SCRUB

Dan nu, presenteer ik jullie het eerste product dat we in het spotlight gaan zetten: de Green Tea Reshaping Body Scrub! Ingrediënten zijn groene thee extracten, zouten die exfolieren en essentiële oliën. Deze scrub exfolieert, hydrateert, maakt de huid glad en re-modelleert. De groene thee, die rijk is aan vitamine C en EGCG; de meest effectieve catechines die een krachtigere antioxidant werking hebben dan vitamine E.


Deze scrub bevat geen parabenen, paraffine, minerale oliën, sls, sles, synthetische kleurstoffen en formaldehyde afgeleiden.


PACKAGING

De scrub komt in een mooi luxe glanzend doosje met uitgebreide productinformatie erop weergegeven. De scrub is goed afgedekt met een plastic omhulsel zodat er tijdens de levering niets mis kan gaan.


Ook zit er een handige spatel bij om de scrub op je huid aan te brengen. Deze spatel is dus ook super handig voor het aanbrengen van andere skincareproducten.GEBRUIK & WERKING

Wanneer je de scrub aanbrengt en lekker op de huid in masseert verzacht het direct je huid. Door de zouten die erin zitten worden alle vuilstofjes weggemasseerd. Met de scrub verwijder je alle dode huidcellen, zodat je huid in staat is om te re-modelleren. Door de essentiële oliën (bergamot, mandarijn, zoete sinaasappel en rozemarijn) voelt je huid na gebruik zijdezacht aan. De scrub ruikt ook lekker fris naar zoete sinaasappel en laat deze geur ook achter wanneer je de scrub hebt afgespoeld.


De scrub breng je aan op een schone huid en na het in-masseren was je het product ook weer van je huid. Het is aangeraden om de scrub 1 of 2 keer per week te gebruiken. Geef extra aandacht aan de ruwere huidzones zoals ellebogen, voeten of knieën.


Waar verkrijgbaar?

De Teaologie Green Tea Reshaping Body Scrub is op dit moment alleen te verkrijgen bij de Douglas. Op dit moment is het product te koop voor €35.19 (-10%) 350ml.


Ik vind het heerlijk om zo'n uniek product met thee als basisingrediënt uit te proberen. Ik ben benieuwd naar de andere 7 producten van TEAOLOGIE!


Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb.11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page