top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

SUNCARE || Laboratoires de Biarritz

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Pohh wat is het warm! Smeren smeren smeren, dat is het enige wat ik kan zeggen deze dagen. Maar natuurlijk kan ik je ook vertellen waarmee je dan moet smeren haha!

We houden allemaal wel van zonnig weer. Oke, voor de een mag het allemaal wat koeler dan de ander. Los van de hoeveelheid en het tijdsduur dat jij in de zon spendeert, is een goede zonnebescherming van cruciaal belang. Misschien absorberen we zonder dat we het echt weten veel gevaarlijke chemicaliën uit populaire zonnecrèmes en sprays. De chemicaliën kunnen kankerontwikkeling en reproductieve problemen veroorzaken. Doordat chemicaliën via de huid wordt opgenomen en zo in de bloedbaan terecht komen waar hoeveelheden worden gedetecteerd die tot honderden keren boven de erkende veiligheidsniveaus liggen. De beste keus om te maken op het gebied van zonnebescherming zijn zonnebrandproducten die organisch en vrij van gevaarlijke chemicaliën zijn.


Ik heb van Swiss Point of Care de mogelijkheid gekregen om dit zonnebrandpakket te proberen met minerale zonnebrandproducten van Laboratoires de Biarritz. De producten van Laboratoires de Biarritz zijn volledig biologisch en zonder chemicaliën en nanodeeltjes.


Zonnebrand voor gelaat & lichaam met biocertificaat

€19.90 voor 100 ml (Geschikt voor alle huidtypen)

De Laboratoire de Biarritz Biologische Zonnebrand Lotion SPF30 biedt antioxidantenzorg dankzij het gepatenteerde ALGA-GORRIA®-algenextract, een uniek ingrediënt met 5 keer sterker antioxiderende werking dan vitamine C.


Het is een lichte, vloeibare en matterende textuurlotion. De lotion is gemakkelijk aan te brengen en wordt na het uitsmeren over de huid snel opgenomen, waardoor er geen witte sporen ontstaan. Het enige wat achterblijft is een heerlijke natuurlijke kokosgeur.


100% minerale UVA / UVB-bescherming en waterbestendig!Zonnespray voor gelaat & lichaam met biocertificaat

€18.90 voor 100 ml (Geschikt voor alle huidtypen)

Deze zonnespray is zo gemakkelijk aan te brengen en laat ook geen witte sporen achter. Spray het gewoon overal op je huid voor bescherming en geniet van de heerlijke geur van kokosnoot. De zonnespray bevat een hoge UVA / UVB-bescherming en is ook weer 100% biologisch zonder chemicaliën of conserveermiddelen.


Een sprayflacon werkt voor mij het best! Ik vind het fijner om product te sprayen, omdat je dan het product eerder gelijkmatig kan verdelen op de huid. Bovendien is het ook hygiënischer omdat je dan zo min mogelijk aanraking hebt tussen de flacon en de huid, zeker wanneer je je flacon deelt met anderen.
Een mega groot voordeel van deze flacon is dat er een airless zakje in de tube wat voor volledig gebruik van alle crème. Omdat er geen zuurstof kan binnendringen, blijft het product vers zonder dat er chemische conserveermiddelen nodig zijn.

  • Biologische * Kokosolie: ondersteunt de gezondheid van de huid, voedt, hydrateert en beschermt als een antimicrobieel middel.

  • Biologische * Zonnebloemzaadolie: rijk aan linoleenzuur (Omega 6) heeft hydraterende, regenererende en herstructurerende eigenschappen.


Lippenbalsem Zee & Bergen met biocertificaat

€10.90 voor 15 ml

Laboratoires de Biarritz ontwikkelde deze biologische beschermende lippenbalsem SPF30 in samenwerking met atleten om zelfs in extreme omstandigheden, zoals in het water en in de bergen, langdurig te beschermen. 

De lippenbalsem is gemaakt met het gepatenteerde ALGA-GORRIA® -complex, een unieke en exclusieve krachtige antioxidant en het bevat organische Jojoba en ricinusolie. 


Organische jojoba-olie heeft een vergelijkbare samenstelling als de talg die door de huid wordt geproduceerd en voorziet het van vocht. Het verhoogt de soepelheid en helpt de zuurmantel van de huid te versterken.

De biologische ricinusolie voedt, verzacht en voorziet de droge lippen van vocht.


Nog even alle voordelen op een rij:

  • 100% minerale filters anti- uva/uvb

  • Alga-Gorria, gepatenteerd extract van roodalgen, krachtig antioxidant

  • Optimale bescherming van de huidcellen

  • Laat minimaal witte sporen na, waterbestendig

  • Smeuïge textuur, gemakkelijk uit te smeren

  • Hydraterende en matterende gelaatscrèmes: voor een beschermde en stralende huid

  • Formules zonder allergenen

  • Respect voor het milieu: toegelaten in alle oceanen en zeeën in de wereld (zonneproducten zonder chemische filters)


Ik ben van mening dat Laboratoires de Biarritz goede gezonde producten in huis heeft. Ik vind het onwijs fijn om te weten dat zij veel onderzoek doen naar de gezondheid van de mens en welke ingrediënten wel of niet schadelijk zijn.


Onze huid is namelijk ons grootste orgaan, daarom is het super belangrijk dat we er voorzichtig mee omgaan. Ik ben blij dat Laboratoires de Biarritz op deze behoeften inspeelt en het voor ons gemakkelijker maakt om de juiste keus te maken.

Liefs,

Sabri
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page