top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

SUMMER BLACK FRIDAY #HOGEKORTING

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021

Yess, het is bijna weer zover! Ieder jaar wacht ik met smart op de zomerse Black Friday van Notino. Deze dag is zo gaaf en al helemaal bij hen. De Black Friday van Notino is voor mij dé ultieme kans om mijn wishlist te shoppen met giga-kortingen. Wil je weten wat ik op mijn wishlist heb staan? Lees dan snel verder en get inspired...


Summer Black Friday


De Summer Black Friday van Notino start op 19 juli en duurt t/m 25 juli. Op dit moment is het nog een verassing welke merken mee zullen doen met de Summer Black Friday. Maar één ding weet ik zeker, deze webshop stelt nooit teleur.

Mijn zomerse Black Friday wishlist

Voor de zomer van 2021 heb ik dit keer alleen maar zomerse artikelen op mijn wishlist staan. Haha, dit klinkt gek, maar serieus. Ik kan ook net zo makkelijk producten kopen op deze special dag, die ik eigenlijk pas maanden later nodig heb. Ik laat me dan gewoon te veel verleiden door al die hoge kortingen, herkenbaar? Nee dit jaar ga ik het echt anders doen. Ik ga op zoek naar alleen maar heerlijke artikelen waar ik elke dag van kan genieten en dat genieten begint al op 19 juli!


Yves Saint Laurent Tatouage Couture - Tint 02 Crazy Tangerine - Electric Orange 6 ml

Wat een topper! Bovenaan mijn wishlist staat een product van Yves Saint Laurent. Ik hoop zo dat dit merk weer flink gaat deelnemen en met kortingen gaat strooien. Ik ben namelijk echt verliefd op de Yves Saint Laurent Tatouage Couture in Tint 02 Crazy Tangerine - Electric Orange. Serieus...los van die absolute elitaire naam, ik wil gewoon zo'n goud hebbeding in mijn tas hebben!


Die kleur, dat goud.. ja dit is voor mij de ideale zomerkleur voor op mijn lippen; vrolijk en fel. Definately so me! Ook de applicatie vorm is super handig. Je contourt namelijk eerst de vorm van je lippen met de punt van de applicator, alsof het een lipliner is en vervolgens draai je de applicator om naar de zijkant en vul je je lippen op met een intense kleur. #musthave!Versace Yellow Diamond Intense

Dit is mijn absolute nummer twee van mijn wishlist. Eerst maar goed de webshop in de gaten houden om te zien of Versace ook in de kortingen gaat vallen. Ik hoop het echt, want ik ben namelijk al een tijdje super benieuwd naar deze Versace Yellow Diamond Intense. Dit vrouwengeurtje heeft namelijk de sprankelende geurcompositie van citrus met peer en oranjebloesem. Alhoewel ik nog niet precies weet of ik dit jaar op vakantie ga, maar deze vrouwengeur gaat ongetwijfeld mee.


Geurkaarsen

En last but not least, mijn top drie wordt gecomplementeerd met geurkaarsen. De avonden worden langer, dus ik kan het zeker waarderen wanneer er een heerlijk geurtje brandt. Lekker knus in huis of op het terras - tot de late uurtjes - een brandend vlammetje waar een lekker geurtje van af komt. Dat is toch genieten! Ik hoop dan wel dat die regenbuitjes lekker thuisblijven.


Ik kan niet wachten tot deze Summer Black Friday begint. Ik ben zo nieuwsgierig welke merken we gaan terugzien, welke grote kortingen ze gaan geven en bovendien of ze in staat zijn om mijn top drie wishlist te vullen!


Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs,

Sabri
Dit artikel is een samenwerking.


51 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page