top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Spray, spray, spray!

Ja hoor, Moederdag komt er weer aan. Stapels en stapels folders die ik nooit lees, want zeg eens eerlijk, wie leest die nog. Nou ja, de digitale versies - als digital nomad - dan weer wel. Net toen ik de stapel wilde gebruiken voor het afvoeren van mijn kattenbakvulling stuitte ik ineens op een merkwaardig product, was het een haarspray? Was het een parfum? Nee, het was een bodymist!


Ik heb de body mist direct besteld. Ik had er wel eens van gehoord, maar ik denk dat ik er - onbewust - nooit echt aandacht aan heb besteedt. Ik vond het denk ik maar een onzinnig ding. Het zoveelste marketing trucje. Maar eerlijk, ik gebruik hem nu een week en ladies, wat gaat er een wereld voor me open. Zoveel momenten waarop ik dacht, had ik maar iets tegen de geur....Nou ja dus en het heet body mist, ook wel body spray!


Volgens de productbeschrijvingen is de bodymist een product om je huid mee te hydrateren, te verzorgen, maar bovenal, om een lichte en subtiele geur te sprayen. Je weet wel in al die situaties waarbij het sprayen van parfum misschien iets te veel van het goede is. En wat natuurlijk super zonde is. Na slechts een week heb ik al zoveel toepassingen ontdekt. Ik ben benieuwd of je ze herkend.


"Je body"

Echt ladies, wat is de body mist een uitkomst! Kom je uit een warme trein of auto, spray it. Kom je net uit een rokershok, spray it. Of kom je net van het toilet, spray it. Er zijn zoveel momenten te bedenken waarop je even een frisse geur om je heen wilt hebben. Spray de body mist in een vloeiende beweging over je heen en loop er door heen alsof je door een wolk van mist stapt. Lekker over je huid, of over je kleren. Het maakt allemaal niet uit. Alles is in slecht een paar spray pompjes weer helemaal fris.


"Pets"

Ik vertelde je hierboven toch dat ik de folders gebruikte om mijn kattenbak vulling mee weg te werken? Nou, ik gebruik de body mist dus ook om direct de vervelende kattenbak geurtjes mee weg te werken. Echt ideaal als je kat net de behoefte heeft gedaan, vlak voordat je visite krijgt. Even sprayen maar en klaar! Ohja, ook trouwens ideaal voor je interieur, zoals banken en stoelen, de favo plekjes van je huisdier. Of vlak nadat je je woonkamer hebt gestofzuigd. Wat een geur boost. Makkelijk, snel en het blijft nog lang hangen ook.


"Unlimited"

Haha, ik moet er gwn om lachen als ik er over begin te schrijven. Mijn hubby heeft ook de body mist ontdekt, Waaaat zul je denken, haha.. nee niet zoor zichzelf. Maar ook hij ziet zoveel toepassingen. "Thinking outside the box", noemt hij het. Als ik zijn kledingkast open trek, ruik ik ineens MIJN bodymist! Of als ik 's avonds in bed stap, ruiken onze kussens ineens naar MIJN bodymist. Haha.. maar eerlijk, ik snap hem helemaal. We hebben de bodymist van Victoria's Secret - de Amber Romance. Wat een fantastische geur.


Hij wordt er ook ineens super romantisch van. Hij laat kleine briefjes achter in het huis met liefdesquotes. En wat denk je, haha...ja ook daar sprayt hij body mist op :). Weet je, ik denk dat ik er ook gwn een voor hem koop. Kan hij ook lekker sprayen in z'n auto of koffer als hij weer een zakenreisje heeft. Ik heb namelijk super lekkere sprays gevonden binnen de Bath & Body Works collectie.


Nou ik ga weer stoppen hoor. Ik kan echt uren blijven schrijven. Hoe meer ik schrijf, hoe meer momenten ik ga vullen met de heerlijke body spray geuren. Yes...ik meen het ladies, spray spray spray!


See ya..Liefs,

Sabri


Dit artikel is een samenwerking.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page