top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Smells like roses

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Ik moest er even aan wennen, de geur van rozen in parfums, maar ik ben de rozengeur inmiddels gaan waarderen. Niet alleen vanwege de naam en waar de roos voor staat - de koningin der bloemen -, maar ook vanwege haar unieke geur. En dat de rozengeur de stemming verbetert, kalmeert en als een afrodisiacum werkt. Reden genoeg dus om hier eens verder in te duiken en een blog aan te wijden.


In mijn quest naar de lekkerste rozenparfum, moest ik eerst van wat vooroordelen af.

Wanneer ik aan een rozengeur denk, zie ik namelijk steeds oma's voor me, met bloemetjes-blouses. Lekker cliché, ik weet het, maar laat ik eerlijk zijn, die gedachte hielp niet echt mee in een zoektocht naar de juiste geur.


Gelukkig kwam ik al snel de Elie Saab Le Parfum tegen, die in een klap, al mijn vooroordelen wegnam. In de beschrijving van Elie Saab staat dat de geur wordt gekenmerkt door de honingroos, oranjebloesem, jasmijn en verslavende patchoeli. En na het ruiken en proberen van dit parfum, denk ik dat ze daar de juiste noot mee hebben geraakt. De geur is een wilde combinatie van diverse ingrediënten, waarbij de geur van de roos, heel mooi opgaat in het geheel. En waarbij er een charmante harmonie ontstaat van ingrediënten, die ik maar al te graag wil dragen.


Naast de geur, die voor mij al elitair aanvoelt, spreekt dit parfum mij ook meteen aan door haar uitstraling. De flacon ziet er super vrouwelijk en sophisticated uit! Daar houd ik van! Ik wil namelijk kunnen pronken met mijn parfums en ze pontificaal in het zicht plaatsen, in mijn beautyroom. Haha, begrijp me niet verkeerd ladies, ik pronk er dus vooral mee bij mij zelf, elke keer als ik mijn kamer in kom lopen.

Want zeg nou eens zelf, vinden jullie de mooie, uit glas gesneden dop en flacon ook niet fantastisch! Het lijkt wel de kristallen schakelpook uit de nieuwe BMW X5, I love it! Ook de nude-achtige kleur die je door het flesje ziet is prachtig. Ik kan hier wel uren naar kijken, haha, dat worden lange beauty-sessies.


Welke noten zitten er in?


Topnoten

Sinaasappelbloesem

Hartnoten

Patchuli, Jasmijn

Basisnoten

Ceder , Honing


Geursoort

Bloemig, houtachtig


Vooral de topnoten die uit sinaasappelbloesem bestaan, vind ik echt top! Het is zo'n sprankelende geur, die je omringt, na de eerste spray. En zodra die vervaagt, word je getrakteerd op een warm strelende honingroos geur. Met als afsluiter de betoverende amber en patchoeli voor dat extra feminine power, that makes your day!
Dit parfum is verkrijgbaar in 30ml (€43,-), 50ml (€58,-) en 90ml (€77,-).


Het merk Elie Saab biedt vrouwen een nieuwe manier om het uitzonderlijke te dragen. Ik ga eens kijken of ik nog meer interessante geurtjes van dit merk kan vinden, ik ben verkocht!


Heb jij al eens parfum van Eli Saab uitgeprobeerd?

Dit artikel is een samenwerking

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page