top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Simple Skincare

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Ik heb ze wel eens voorbij zien komen, producten van Simple Skincare. Maar ik had ze zelf nog nooit uitgeprobeerd. Nu is Simple zo attent geweest om mij wat producten toe te sturen.


Wanneer ik op de website kijk van Simple zie ik een fris assortiment die mij allemaal wel aanspreken. De filosofie van Simple is dat hun huidverzorgingsproducten lief en fijn moet zijn voor de meest gevoelige huid. Dit vind ik een hele mooie gedachte bij een eventuele aankoop van deze producten.


De Simple Skincare producten bevatten:

- Geen kunstmatige geurstoffen;

- Geen alcohol;

- Geen concerveringsmiddelen die de huid kunnen uitdrogen;

- Geen siliconen;

- Geen parfum;

Alle producten zijn dermatologisch getest.


Ik heb voor deze blog twee producten uitgeprobeerd, de Simple Micellar Cleansing water en de Simple Hydrating Light Moisturiser.

Dit reinigingswater is dus geschikt voor de meest gevoelige huid. Dit kan ik niet testen, omdat ik geen extreem gevoelige huid heb. De reinigingsbubbels in dit product verwijderen op een zachte doch effectieve wijze je make-up, onzuiverheden en pakken je verstopte poriën aan. Je kan best een ruime hoeveelheid van dit product op een wattenschijfje gieten en zonder zorgen over je gezicht halen.


Ik vind dit echt een fijn reinigingswater. Ik heb wel eens bij deze reinigers dat mijn huid droog aanvoelt en ik met alle haast een serum op mijn gezicht wil smeren. Maar dit reinigingswater geeft een hydraterend gevoel. Dit is eigenlijk ook niet gek wanneer je leest dat dit product vitamine B3, vitamine C en drievoudig gezuiverd water bezit.


De hydrating light moisturiser (rechts) gebruik je nadat je je gezicht heb gereinigd met de bovenstaande reinigingswater van Simple.


Wat mij direct intrigeerde aan dit product is dat het beweert 12 uur lang een hydraterend gevoel te geven. Natuurlijk heb ik dit uitgetest. En ja, dat doet het! Durf dan ook wel een goede hoeveelheid aan te geven. Met twee kleine druppeltjes kom je er niet. Op de website lees je ook dat de hoeveelheid product de grootte moet hebben van een hazelnoot. Hoe handig is het trouwens dat je zulke tips kan teruglezen op de website van Simple!


De moisturiser bevat een mix van voedende multivitaminen, zoals Pro-Vitamine B5 en Vitamine E en de meest zuivere, huidverzorgende ingrediënten die de huid hydrateren en verzorgen.


Ik vind het een heerlijk product, een zachte lichte moisturiser dat in ieder geval lief is voor mijn gecombineerde huid. De Simple Skincare producten zijn verkrijgbaar bij de kruidvat. Op dit moment is er ook nog eens een actie op de Simple producten 2+2 gratis.


Dus ben je ook benieuwd geworden naar deze producten, sla dan nu je slag nu ze mega voordelig zijn!

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page