top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Shoptip: Black Friday bij Notino!

De feestdagen komen eraan - dat betekent weer veel gezelligheid, lekker eten en ongetwijfeld een portemonnee die gaat protesteren!


Er zijn namelijk weer zoveel cadeautjes die ik dit jaar aan mijn geliefden wil schenken, gewoon om ze te laten weten hoeveel ik om ze geef. Ik denk dat ik niet de enige ben. Want voor het tonen van onze liefde tijdens de feestdagen, zwaaien we allemaal graag met onze pet, maar dames let op...doe dit niet ten koste van je budget! Wil je toch lekker kunnen shoppen met enigszins de hand op de knip, dan heb ik voor jullie een geweldige shoptip - de Black Friday bij Notino!


Ik shop zelf nu al enige tijd bij Notino en ik merk dat de beautyproducten hier een stuk voordeliger zijn dan bij andere winkels en/of webshops. Zo vind je bij Notino elke keer weer een high-end cadeau, voor een schappelijke prijs - dus ook binnenkort kun je vast en zeker slagen tijdens de Notino Black Friday kortingsdagen.

Ohja...goed om hierbij te vermelden, de Black Friday korting is niet slechts één dag, maar een hele week - van maandag 23 november tot en met zondag 29 november 2020! Dit geeft je m.i. genoeg tijd om de beste parfums en cosmetica uit te kiezen, voor fantastische prijzen.


YVES SAINT LAURENT


Ik denk dat ik voor een speciaal iemand, mijn favo-parfum ga halen - de Yves Saint Laurent Libre Intense. Ik heb deze voor mij zelf al eens eerder gekocht en was destijds op slag verliefd! Niet alleen vanwege de heerlijke volle geur, maar ook vanwege de flacon - wat een eyecatcher! Deze geur boost echt je vrouwelijke, maar stoere kant, door de combinatie van de verschillende exotische noten.

Je sprayt met deze parfum als het ware een zelfverzekerdheidslaagje op je lichaam. Een geur die je meedraagt en continue tegen je oor en neus spreekt; "You can do this"! Niets benadrukt, m.i., de vrije en veroverende ziel beter dan de eau de parfum voor vrouwen - de Yves Saint Laurent Libre Intense. Ik ben zelf zo happy met deze geur...ik kan gewoon niet wachten om hem cadeau te doen!


NYX Professional Makeup


Naast een parfum addict, ben ik ook een make-up addict. En kan ik ook hiervoor lekker uit de voeten op de website van Notino. Zoek je favoriete cosmetica merk, of bijvoorbeeld de producten van NYX Professional Makeup. Dit zijn kwalitatief goede make-up producten voor een betaalbare prijs. Om de zoveel tijd koop ik zelf altijd de NYX Born To Glow Foundation en de NYX Can't Stop Won't Stop Concealer.


Wat ik persoonlijk erg goed vind aan NYX, ze zijn altijd zo goed op de hoogte van de laatste make-up trends en spelen daar altijd slim op in. Er is echt voor ieder wat wils. Ga je voor glitters, het is er! Of ga je voor kleurrijk of een glowy look, ook daarin heb je voldoende keuze.


Zoals je leest heb ik genoeg redenen om zo blij te zijn met dit merk en met Notino. Het is voor mij de ideale shopping place, zomaar, of voor mijn cadeaus voor de feestdagen.


Het fijne is dat je ook het hele jaar door kortingen krijgt bij Notino. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het volgen van de actiepagina van Notino, je te registreren of aan te melden voor de nieuwsbrief. Op deze manier verlies je geen enkele afgeprijsde parfum of schoonheidsproduct uit het oog!


Tijdens het schrijven van dit artikel ben ik toch ook weer stiekem, beautyproducten aan mijn wishlist aan het toevoegen - in de hoop dat mijn man mijn wensenlijstje zal vinden haha. Ook voor mannen is er trouwens genoeg te vinden! Van heerlijke mannengeuren tot elektrische scheerapparaten.


Dan tot slot mijn vraag:


'Ga jij gebruik maken van de Black Friday aanbiedingen bij Notino?'


Ppssstt.. er is dan ook gratis verzending!
Liefs SabriDit artikel is een samenwerking met een merk/bedrijf

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page