top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Shine, baby shine!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020


Hi ladies, via Eves heb ik dan eindelijk The Moroccan Oil Treatment te pakken gekregen! Zo lang wilde ik dit product al uitproberen en eindelijk ontving ik hem thuis in mijn Eves Goodiebag.


Van mijzelf heb ik nogal last van droog en pluizend haar. Dus ik was al enige tijd op zoek naar een goed product waarvan het niet zou lijken alsof ik 15 minuten lang met mijn hoofd in een vetpot had gezeten.Een paar druppels Moroccan Oil door mijn haar en ik ervoer dus het tegenovergestelde! Finally!


Mijn haar voelt zacht aan en het heeft ook een mooie glans. De extra glans komt met name door de omega 3-oliën, antioxidanten en vitaminen. Bye bye droog en stug haar! En omdat je dus maar een kleine hoeveelheid nodig hebt, kan je mega lang doen met je flesje.


Via diverse sites bestelbaar. Bij de Bijenkorf 50ml voor € 34,-

(Gifted)

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page