top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Review || Vrij Natuurlijk

In mijn jongere jaren kocht ik producten zonder acht te slaan op de bestandsdelen van een product. En of de ingrediënten wel of niet slecht waren voor het milieu. Vandaag de dag ben ik daar veel bewuster mee bezig. Ik probeer zo veel mogelijk goede, eerlijke en natuurlijke producten te kopen, die goed zijn voor mijn lichaam en het milieu. Ik was dan ook dolblij, toen ik een pakketje van de webshop Vrij Natuurlijk kreeg opgestuurd, om te testen.


Voor wie de Vrij natuurlijk webshop nog niet kent:

Vrij Natuurlijk is dé webshop voor een eenvoudiger, natuurlijker leven. De producten in de webshop zijn namelijk gegarandeerd vrij van schadelijke ingrediënten en zo veel mogelijk vervaardigd uit wat de natuur te bieden heeft. Ze zijn, waar mogelijk, duurzaam en biologisch geproduceerd, absoluut dierproef-vrij en zoveel mogelijk veganistisch. En dit alles voor een eerlijke prijs!

Genoeg reden om dit pakketje eens aan een eerlijke review te onderwerpen:

Zero Waste Pakketje

* PUKKA Three Chamomile

€ 3.95 voor 20 zakjes

Het eerste product uit mijn pakketje is de Pukka Three Chamomile.


Ik moet eerlijk bekennen, ik ben eigenlijk maar een saaie theeleut, want ik drink doorgaans alleen maar rooibos.. Maar ik denk dat na het proeven van dit smaakje, daar wel eens verandering in gaat komen. De Pukka geeft namelijk een hele fijne en zachte smaak af, wat bij mij resulteerde in een rustgevende en kalmerende gemoedstoestand.
De kruidenthee bestaat uit drie soorten kamille uit Egypte, Hongarije en Kroatië (Egyptische kamillebloem* 90%, Kroatische kamillebloem* 5%, Hongaarse kamillebloem* 5%). Ik zeg, check zeker ook even de andere smaakjes, op de webshop van Vrij Natuurlijk. Ze zien er namelijk allemaal erg kleurrijk en veelbelovend uit.* TO JUNGLE Wasbare Gezichtsdoek

€ 4.80 (SALE)

Na het theetje gebruikte ik het To Jungle gezichtsdoekje...en jeetje, wat een heerlijk doekje is dit zeg! Super zacht!


Dit doekje heeft een honingraatstructuur, een soort reliëf, waardoor het zeer geschikt is voor reinigen van het gezicht en het verwijderen van make-up.


Omdat ik regelmatig een full glam make-up look op mijn gezicht heb, is dit doekje meer dan welkom. Deze super zachte gezichtsdoek van To Jungle is gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Even wennen, maar ook weer een echte aanrader!

* 25 x 25 cm* TO JUNGLE Loofah Spons

Een Loofah spons...hmm...ik moest het even laten bezinken. Ik had namelijk geen idee wat ik hier mee moest - nog nooit eerder ergens gezien. Ik dacht in eerste instantie aan noodles..erg vreemd, ik weet het...waarom denk ik toch altijd aan eten...zucht...haha, maar goed, de Loofah Spons van To Jungle dus.

De spons is gemaakt van de gedroogde vrucht van de loofah plant, dit zie je dus, maar dit voel je ook goed. Hij werkt echt heerlijk! Door de structuur reinigt de spons en masseert hij direct de huid, tegelijkertijd.


Een groot pluspunt hierbij is dat je hiermee je bloedsomloop stimuleert. Mocht deze manier van wassen trouwens niets voor jou zijn, dan kan je de spons ook gebruiken voor in de keuken. Het is namelijk een perfect alternatief voor het traditionele schuursponsje.

* Keuze uit een grote (hele) loofah (25-30 cm) € 5.20 of een kleine (7-9 cm) €3.16.


* HELEMAAL SHEA zepen


Voordat ik je hier meer over vertel, weer even een korte toelichting:

Helemaal Shea is een zeepmakerij in Nederland. De zepen worden handgemaakt met veganistische en natuurlijke ingrediënten. Helemaal Shea bestaat uit diverse shampoobars, lichaamszepen, scrubs en gezichtszepen. Ook solid deodorants en pure sheaboter. De zeepjes worden Zero Waste verpakt en passen door de brievenbus! Aldus Vrij Natuurlijk.
25 gram

Weer een product die ik na het testen, zeker ga kopen! Want ik ben helemaal weg van de Helemaal shea zeep bars! Deze bars zitten boordevol goede ingrediënten en werken helend voor je huid. Ik merkte onder de douche een bepaalde frisheid, die ik bij de standaard zepen niet ervaar. Ook weer eigenaardig, want ik dacht dat alle zepen wel min of meer dezelfde werking hadden. Een echt aanrader dus voor de dagelijkse schoonheidsroutine. Ppssstt.. ze zijn nu in de sale.

* 100% Vegan en dierproefvrij
Welk product van Vrij Natuurlijk zou jij willen uitproberen?


Liefs,

SabriDit artikel bevat producten die ik gekregen heb.

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page