top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Review: Alessandro Adventskalender Standaard Artic Christmas

We zijn weer in de periode aangekomen waarin adventskalenders weer helemaal hot en happening zijn! Want hoe leuk is het om tijdens de feestmaand, iedere dag, een deurtje te openen en jezelf een cadeautje te geven. Die spanning als ik elke dag een ander vakje open maak en verrast te worden. Ik kan echt nooit wachten, haha, misschien maak ik daarom vaak alle vakjes in een keer open en heb ik al diverse skincare- en make-up adventskalenders verslonden. Maar ladies, geef mijn eens ongelijk.


Anyway, kennen jullie ook al de Alessandro Adventskalender Standaard Artic Christmas? Hoe leuk is die! Dat is echt een prachtige kalender vol met heerlijke kleurtjes nagellak, handverzorging, voetverzorging, nagelverzorging en nagelriemverzorging. Benieuwd naar wat er achter elk klapdeurtje schuil gaat? Lees dan snel verder.

De Artic Christmas kalender ziet er uit en voelt echt als een hele leuke verassing box. De verpakking is clean, stevig en heeft een chique uitstraling - het perfecte cadeau als je het mij vraagt. Alle 24 vakjes zijn met een kartelrandje gemakkelijk open te scheuren (waarbij je niet je hele kalender verpest). Met de kanttekening, dat soms ook je hebberigheid en ongeduldigheid je verpakking behoorlijk kan ruïneren.

Enfin, na het beoordelen van de verpakking, gaat het natuurlijk om de inhoud. Zoals je hier boven al op de foto hebt kunnen zien, is er echt een enorme verscheidenheid aan hand- en nagelproducten. Door de vele beschikbare kleuren nagellak, heb je voor iedere gelegenheid wel een kleurtje. Er zit ook een top coat nagellak in, voor de extra shine en een nagelverharder, handcrème, handlotion en een handmousse! Oh en als het nog niet genoeg Kerstfeest is, er zitten ook mooie serums in de kalender, die je kunt gebruiken voor o.a. je nagelriemen. Check ze hieronder, hebbedingetjes of nie?

Ik zag ze en kon natuurlijk niet wachten. Ik ben gelijk aan de slag gegaan om een kleurtje op mijn nageltjes aan te brengen en heb meteen ook even de nagellak van Alessandro getest. Ik heb voor een licht kleurtje gekozen, voor het gemak, omdat deze eigenlijk overal wel goed bij past.

De nagellak is ook heel snel en gemakkelijk aan te brengen. Dit komt vooral door de "Quick" brush, welke zich aanpast aan de vorm van je nagel. Ook is de nagellak hoog gepigmenteerd, waardoor je het lakje niet vijf keer hoeft aan te brengen. Met een lakbeurt zit het eigenlijk al goed, hoe fijn is dat? Ik merk ook dat de vloeistof niet brokkelt bij het aanbrengen en dat door de vloeibaarheid de droogtijd kort is en de draagtijd lekker lang.


Wat ik zelf trouwens ook wel een enorme plus vindt van de lakjes van Alessandro, is dat er geen schadelijke stoffen in zitten, ook weer een opluchting.


Nou genoeg positieve dingen voor vandaag. Ik zal jullie in december, iedere dag, meenemen in welk deurtje ik ga kraken en de inhoud delen, via mijn Instagram stories. Dus ben je benieuwd naar de gehele inhoud, houd dan mijn Instagram stories scherp in de gaten.


Je kunt de Alessandro Adventskalender Standaard Artic Christmas natuurlijk ook zelf shoppen voor maar € 57.50 (geen verzendkosten) bij Viva Donna!Heb jij al een Adventskalender gescoord?Liefs,

Sabri
Dit artikel is een samenwerking

95 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page