top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Oh my GOSH!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Ik weet nog dat ik vroeger het merk GOSH bij diverse drogisterijen zag liggen, totdat ze ineens verdwenen uit de schappen. Erg jammer dacht ik destijds, want over-all was ik erg tevreden over de make-up van Gosh.


Ik was dan ook erg verrast en enthousiast toen ik ze onlangs weer online tegen kwam. En zelfs na zo'n lange tijd (uit het oog, maar niet uit het hart, haha) had ik gewoon weer zin om het merk Gosh, nieuw leven in te blazen en te gebruiken voor mijn beauty looks - dus Gosh op mijn bucketlist!


Want het was eerst weer tijd voor het basic shopmoment, waarin ik alleen maar goede basic make-up zoek, gewoon om mijn make-up stack weer mee aan te vullen. Maar oh my Gosh...laat ik GOSH nu net tegenkomen in mijn quest naar de basics! Ik besloot de Gosh Kohl Oogpotlood en de Gosh Catchy Eyes eens te proberen. Want tja...mijn laatje moet toch weer gevuld worden.


Gosh Kohl Oogpotlood


De Gosh Kohl Oogpotlood is verkrijgbaar in vier verschillende tinten: White, Nude, Expresso en Black. Ik ga meestal voor de meest veilige keuze en dat is dus zwart. Bij oogpotloden let ik altijd als eerste op de punt. Is deze fijn of breed, groot of klein. Ik heb namelijk wel eens oogpotloden gehad waarbij ik mijn ogen er bijna uit moest drukken om een beetje een zwarte lijn te creëren. En dat is natuurlijk niet wat wij willen heh ladies.. Bij de Gosh Kohl Oogpotlood zit dat wel goed. De punt is niet te scherp en het voelt zacht aan bij het aanbrengen. Met een fijne streek trek je een mooie zwarte lijn op je oogleden, maar ook op je wimperranden. Wat mij opvalt is dat de kleur vrij intens is en dat ik deze kan blijven opbouwen, tot het gewenste effect.

Tint 001 Black 1,1 gr € 5,40

Zelfs na al die jaren ben ik nog steeds erg positief! Ik was dan ook erg benieuwd of dit een lucky shot was, of dat ook de overige Gosh-producten, mij nog steeds konden bekoren. Ik koos de Gosh Catchy Eyes als proef op de som.


Gosh Catchy Eyes


De Gosh mascara is een goede manier om je wimpers te verlengen en te scheiden.

Gosh beweert zelf dat deze mascara je wimpers een maximale lengte en een onwerkelijk volume geven. Ik moet zeggen, deze bewering kan ik wel voor ze valideren.

Tint Black 8 ml € 6.85

Mijn ervaring


De Gosh Catchy Eyes mascara werkt namelijk top! Je krijgt een super fijne gebogen borstel die de wimpers mooi, afzonderlijk scheidt. Met één haal zijn de wimpers echt allemaal gescheiden. Doen ze goed! Ik merk ook echt dat ze langer lijken in de lengte en de mascara doet dan ook, wat het belooft!


Qua volume is het wel afhankelijk van het aantal lagen dat je aanbrengt. Bij mij is er namelijk nog geen sprake van "een onwerkelijke" volume, na een keer aanbrengen. Op onderstaande foto heb ik de mascara drie keer moeten aanbrengen, voordat het de volume bereikte, die ik wens bij mijn wimpers. Natuurlijk is het niet erg dat je meerdere lagen moet aanbrengen, maar moest dit wel even als noot toevoegen. Voor zover ik weet heeft iedere mascara meerdere lagen nodig, om daadwerkelijk volumineus te lijken. De mascara is niet waterproof maar kan wel tegen een stootje. Zelfs na een lange dag, had ik helemaal geen uitloopsporen.

Wat ik bovendien ook fijn vind aan het oogpotlood, is dat je je look kan opbouwen tot de gewenste uitstraling. Je kan een sterke krachtige lijn creëren, maar ook een zachte lijn, zoals je hierboven op de foto ziet. Waarbij ik het matterende effect ook erg vind passen bij een alledaagse look. En ondanks dat de oogpotlood niet waterproof is, geeft deze totaal niet af, wat ik een dikke plus vind!


Vind jij het ook leuk om die nostalgische make-up weer eens te proberen? Ik zeg doen, want ook in 2020 zijn het producten, die zeker niet onder doen voor andere merken.Liefs Sabri

Dit artikel is een samenwerking.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page