top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

NUTRASKIN (met kortingscode!)

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

"Beauty from within", dit kende ik tot voor kort eigenlijk alleen maar in de figuurlijke zin.

Ik was mij er lange tijd niet van bewust dat je dit ook echt kon bewerkstelligen, totdat ik NutraSkin ontdekte.


Ik heb mogen kennismaken met twee producten van NutraSkin. Het eerste waar ik wat over wil vertellen is de bestseller: de Collagen Drink, het beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging. Het tweede product is de NutraSkin Vegan D3 Bones & Imunne System. Dit product is overigens nieuw in het assortiment van NutraSkin!


Nutraskin Collagen Drink

Waar we allemaal denk ik wel blij van worden is dat NutraSkin Collagen Drink een clean label product is. Met andere woorden: geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Het zijn 100% pure ingrediënten oftewel beauty by nature!


NutraSkin Collagen Drink is een anti-aging drank op basis van Bioactieve Collageen Peptiden (VERISOL®). Van dit collageen is in klinische studies aangetoond dat het daadwerkelijk rimpeltjes vermindert.


Door dagelijks gebruik van NutraSkin Collagen Drink blijft je huid elastisch en verminderen lijntjes en rimpeltjes. Niet alle collageenproducten zijn hetzelfde. NutraSkin sachets bevatten de hoogste dagdosering van 7,5 gram VERISOL®. Dit is vergelijkbaar met de hoeveelheid in ca. 9 collageentabletten. NutraSkin Collagen Drink werkt van binnenuit, elke dag opnieuw!


Eenvoudig in gebruik

Het werkt heel simpel! Iedere dag doe je de inhoud van één poedersachet in een glas en voeg je wat water toe. Roer dit tot een papje en vul het glas verder aan met water. Wacht een paar minuten en je collageendrank is klaar om te drinken.


De inhoud van het zakje kan je ook op andere manieren verwerken, bijvoorbeeld door er een groente- of fruitsmoothie van te maken voor de natuurlijke huidverjonging.

Je kan het beter niet met andere eiwitten (aminozuren) innemen, omdat dat de opname van collageen kan beperken. Het wordt geadviseerd om NutraSkin buiten de maaltijden om in te nemen voor een betere opname.


Alles op een rij

* Natuurlijke anti-aging formule

* Goed oplosbaar collageen

* Vermindert de zichtbare tekenen van ouder worden

* Helpt de elasticiteit van de huid te behouden

* Helpt de hydratatie van de huid

* Rimpels en kraaienpootjes verminderen

* Hoge dagdosering van 7,5 gram VERISOL®

* Makkelijk in gebruik

* Neutrale geur en smaak

* Clean label: 100% vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen

* Vrij van allergenen

* Gecertificeerd non-GMO collageen

* Geschikt voor langdurig, levenslang gebruik


NutraSkin Vegan D3 Bones & Imunne System

Vitamine D3 is goed voor het immuunsysteem en draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast draagt vitamine D3 ook bij aan het behouden van soepele en sterke spieren.


Er zijn twee vormen van vitamine D: vitamine D2 en D3.

Vitamine D3 wordt beter in het lichaam opgenomen dan D2.

Vitamine D3 zit vooral in dierlijke producten.

D3 in supplementen is afkomstig van schapenwol.


Bovendien bestaan de meeste capsules uit gelatine. VEGAN D3 is afkomstig uit korstmos en bevat een plantaardige capsulehuls. Hierdoor is het product geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Samenstelling per dagdosering (1 vegacaps): 

Vitamine D3 (cholecalciferol, vegan) 25 mcg (500% RI)

Ingrediënten: zonnebloemolie (vulstof), vegan softgel (verdikkingsmiddel: zetmeel, glycerine, water), vitaminen


Geadviseerd dagelijks gebruik 

1 softgel per dag, met water innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden. 


Mijn Mening

Ik vind dat NutraSkin met de beste oplossingen komt om te zorgen voor mijn innerlijke schoonheid! Nu heb ik een stok achter de deur om niet alleen met de buitenkant (make-up & skincare) bezig te zijn, maar ook met de innerlijke verzorging. Het is namelijk zo makkelijk om te doen en te onderhouden met de producten van NutraSkin. Natuurlijk heeft het even tijd nodig om er resultaat van te zien. In de uitgebreide product beschijvingen van NutraSkin staat dat gemiddeld na vier weken gebruik, de elasticiteit van de huid verbetert en de fijne lijntjes verminderen.


De Nutraskin Collagen Drink drink ik het liefste met een beetje aanmaaklimonade (ranja). Dit is een persoonlijke voorkeur omdat ik het lekkerder vind wegdrinken wanneer er een smaakje aan zit.


De NutraSkin Vegan D3 Bones & Imunne System capsule neem ik in met een paar slokken water. Ik vind de capsules qua vorm en formaat erg prettig om in te nemen. Ze zijn klein van vorm, licht van gewicht en hebben een zachte textuur.


Verkrijgbaarheid

NutraSkin Collagen Drink is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €35,95 per verpakking van 20 sachets, bij verschillende salons en klinieken, bij de Vitaminstore winkels en online. Op de website van NutraSkin vind je een lijst met verkooppunten in Nederland en België.


Via de webshop van NutraSkin zijn natuurlijk ook alle producten verkrijgbaar. NutraSkin streeft er naar om je bestelling binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling te versturen. Binnen Nederland berekenen ze geen verzendkosten.


KORTINGSCODE

Mocht je nu super nieuwsgierig zijn geworden naar de producten van NutraSkin en kan je wel een innerlijke boost gebruiken, dan kan je nu gebruik maken van mijn persoonlijke kortingscode SABRI25. Met deze kortingscode ontvang je 25% korting op alle producten! Laat je mij weten hoe het je bevalt?

Dit artikel is in samenwerking met NutraSkin

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page