top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Noeran Cosmetics || Moisture Daycream


Wanneer het gaat om huidverzorging kiezen steeds meer mensen voor kwaliteit. De huid is immers het grootste orgaan van ons lichaam die we gezond willen houden. Want hoe gezonder ons jasje is, des te soepeler en jonger de huid blijft aanvoelen. Maar waar moet je nou op letten als je een kwaliteitsproduct zoekt? En hoe moet je skincareroutine er dan uit zien?


In mijn zoektocht naar de antwoorden kwam ik uit bij een product uit de Noeran Moisture Range: de Moisture Day Cream! Ik had er al eens over gelezen, maar ik wilde hem zelf ook wel eens proberen, om te zien of dit een blijvertje zou kunnen zijn in mijn routine.


NOERAN COSMETICS AMSTERDAM

Ik merk al direct dat de Noeran Cosmetics producten met veel zorg zijn ontwikkeld. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij eigenaresse Safina Saddal. Dat zie je aan de verpakking, maar met name aan de ingrediënten die zijn gebruikt. Je voelt echt dat je iets bijzonders op je huid aanbrengt.

Safina is al enige tijd actief in de schoonheidsbranche. Ze begon een salon aan huis waar ze vrienden en familie behandelde. Tijdens de behandelingen gebruikte ze al haar eigen gemaakte producten. Ze heeft in 2017 haar eigen merk (Noeran Cosmetics) gelanceerd - haar eerste lijn was de Noeran Sensitive Range. Haar bedrijf groeide snel en vrij vlot na de eerste lancering volgde haar tweede lijn in 2019 - de Noeran Moisturen Range. Maar nu even weer snel terug naar de Day Cream, het is immers een product review, haha..


NOERAN MOISTURE DAY CREAM

De Moisture Day Cream heeft alles in zich om tegemoet te komen aan de behoefte van de droge en/of vochtarme huid, zowel op korte als op lange termijn.


Deze verzorgende hydraterende crème zorgt voor een hydraterend effect ter bescherming van de huid. In deze crème zitten grondstoffen verwerkt die een kalmerende en verzachtende eigenschappen bezitten. Deze crème is daarom zeer geschikt voor de gevoelige huid.
De crème hydrateert de huid door vocht 24 uur lang vast te houden. Dit is voornamelijk het geval bij een huid die droog is. Het product heeft direct effect op de droge huid.


De inhoud van de Noeran Moisture Day Cream is 50 ml (€34.95) en gaat ruim drie maanden mee. De Noeran Moisure Day Cream krijgt binnenkort trouwens een nieuwe verpakking!


DE DRIE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

1. ISOSTEARYL ISOSTEARATE

Dit is een olie die voor 100% afkomstig is uit door Ecocert goedgekeurd koolzaad. Uit koolzaadolie worden de vetzuren en vetalcoholen gehaald die het meest geschikt zijn voor de huid.


Isostearyl Isostearate is zeer belangrijk, omdat dit het ingrediënt is dat de huid hydrateert door de vocht 24uur lang vast te houden. Verder optimaliseert dit ingrediënt het vochtvasthoudend vermogen van de huid en geeft het een anti-aging effect.


2. OCTYLDODECANOL

Octyldodecanol normaliseert direct de gevoelige/droge huid. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat een geïrriteerde, ontstoken rode huid kalmeert met een langdurige constante werking.

3. SYMGLUCAN

SymGlucan is een haverextract dat wordt gebruikt om de intacte huid binnen te dringen en de zichtbare tekenen van veroudering helpen te verminderen. Het geeft direct comfort en vocht, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit extract beschermt de huidcellen tegen de UV straling.


MIJN ERVARING Het product heeft een lichte vloeibare textuur. Bij het aanbrengen merk je dat het product vrijwel direct wordt opgenomen in de huid, waardoor je instant die hydratatie boost krijgt. Ik ruik na het aanbrengen een subtiele frisse geur. Gedurende de dag blijft die frisheid aanwezig, maar is deze totaal niet overheersend. Het voelt een beetje alsof je uit een schoonheidssalon stapt, maar dan de hele dag door haha. Ideaal!


Ik gebruik nu al enkele maanden de Noeran Moisture Daycream (in combinatie met de andere producten uit de rang) en ik merk dat het een positief effect heeft voor mijn huid. Mijn huid voelt namelijk dag en nacht gehydrateerd en zacht aan, zonder bij te smeren! De roodheden op bepaalde plekken op mijn gezicht zijn aanzienlijk vermindert en ook pukkeltjes moeten wijken voor mijn skincare routine van dit moment!

Heerlijk luchtig, vetvrij en hydraterend!


TOT SLOT

De visie van Noeran Cosmetics sluit naadloos aan op wat zij produceren. Noeran staat voor genezing, herstel, stabiliteit, zelfverzekerdheid, trots en elegantie. Noeran wil er alles aan doen om op natuurlijke wijze de huid te verbeteren en in balans te brengen, zodat de huid weer straalt van gezondheid.


Wanneer ik denk aan een skincareproduct die diverse problemen in één keer aanpakt, denk ik daarbij aan Noeran. Noeran Cosmetics is namelijk ook te gebruiken bij de gevoelige huid en/of diverse huidaandoeningen. Noeran is vrij van parabenen, allergie en SLS. Een ander super positief punt is dat Noeran ook nog eens dierproefvrij is!


VERKRIJGBAARHEID

Noeran Cosmetics is online verkrijgbaar via hun webshop.
Zou jij Noeran Cosmetics ook willen uitproberen?


Liefs,

Sabri


Dit artikel is een samenwerking

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page