top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

My Huda is so pigmented!

Bijgewerkt op: 27 apr. 2019The New Nude Eye Shadow Palette €64 18 kleuren bestaande 10 very very pigmented matte kleuren, 2 glitters, 4 onwijs prachtige shimmers, 1 parelachtige shimmer en er zit zelfs een concealer inbegrepen! Gewoon echt alles wat je nodig hebt voor de perfecte classy, doch opvallende ooglooks.


“I wanted this to be different"

De variatie houdt niet op, van soft naar een wat hardere glamour look, werkelijk alles kan met deze eyeshadowpalette van HudaBeauty. HudaBeauty: “I wanted this to be different, I wanted this to be nude like you’ve never experienced before!” And she did! Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een oogschaduw palette als deze. De kleuren zijn so stunning!


"Alle glitters op je gezicht behalve op je ooglid"

Toen ik de palette voor het eerst zag wist ik gewoon niet waar ik moest beginnen. Ik voelde me echt overwhelmed. Van de lichtere nudes tot aan de donkere nudes, je voelt echt de evenwicht in je palette. Dan nog te spreken over de formules die gehanteerd worden. de matte kleuren zijn heel creamy, waardoor het totaal niet als een droge oogschaduw aanvoelt. En de glitter oogschaduw.. niets is zo irritant bij glitteroogschaduw dat alle glitters op heel je gezicht vallen behalve op je ooglid. Dat is dus bij dit palette niet aan de hand. Zo makkelijk aan te brengen en het blijft ook echt zitten.


"Concealer included, whatttt!!!"

Wat ik ook fantastisch vind is dat je gewoon Huda Beauty concealer IN je palette hebt! Dus ook dat hoef je niet apart ergens vandaag te halen, nee het zit in je palette. Het is natuurlijk niet gek dat het aanbrengen van de oogschaduw zo fantastisch voelt. De kleuren bestaan namelijk uit een speciale formule van Aloe Vera en kokosolie. Dit zorgt er dan ook voor dat de kleuren heerlijk uitblenden en/of in elkaar blenden.


Was het mij dit waard? Het is natuurlijk een best prijzige eye shadow palette. Wat mij betreft, absolutely!


Sephora 64,-

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page