top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

My Hair Perfume Wishlist!

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Ik moet eerlijk bekennen dat ik redelijk wat parfumflesjes in mijn beautyroom heb staan. Hierbij dacht ik mijn wishlist al aardig afgevinkt te hebben. Toch heb ik een nieuwe wishlist moeten opstellen. Ik mis namelijk naast de 'normale' parfums, nog de haarparfums!


Ik heb nog nooit eerder een haarparfum besteld, omdat ik eigenlijk meer advertenties voorbij zie komen van 'normale parfums'. Het lijkt bijna alsof ik niet eens van het bestaan afwist, maar het tij is gekeerd. Ik deel graag met jullie wat er op mijn vernieuwde wishlist staat.


Chanel Chance Eau Tendre

Ik ben fan van Chanel! En ik denk naast mij, de rest van de wereld ook. Ook met dit nieuwe haarparfum uit deze lijn, laat Chanel weer zien waarom ze al jaren aan de top van de parfumwereld staan. Hij ruikt gewoon echt heerlijk. Alleen het ruiken van een monstertje veroorzaakte al een must-have feeling in mij. Maar dit is niet de enige reden waarom ik de haarparfum Chanel maar al te graag aan mijn parfumstash zou willen toevoegen.


Naast dat hij geweldig ruikt, is dit haarparfum de perfecte geur voor het nieuwe seizoen, de lente! Hij heeft een bloemig, fruitig en speelse geur die de hele dag blijft hangen. Dit maakt hem de geur voor mij, die bij elke karakteristieke lente-gelegenheid past.


Ook het design van het flesje vind ik erg chic. Wat voor mij ook altijd meespeelt in de koopafweging. Hij moet natuurlijk wel staan tussen de andere beauty producten op mijn beauty dressoir in mijn beautyroom.Dior J'adore

"Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe"


Elegantie en luxe verpakt met een bloemige frisse geur, dat kan alleen de haarparfum Dior J'adore zijn.


Door de bergamot, jasmijn, vanille en rozen noten is dit haarparfum niet alleen erg classy. Maar zorgt het bovendien voor een langdurige adembenemende geur. Een absolute haarparfum voorwaarde voor mijn romantische etentjes of stapavonden met de qirls.Gucci Bloom


De naam verklapt het al, Boom! Ohnee Bloom.. Dit is een typisch voorbeeld van een bloemig haarparfum wat mijn zintuigen prikkelt en waarbij ik mijn fantasie de vrije loop laat gaan. De Haarparfum Gucci Bloom is in 2019 ontstaan en bestaat o.a. jasmijn, sandelwood en vanille.


Ook na het testen van deze geur, was ik direct verkocht. En binnenkort de parfum ook! Wat ik prettig vind aan dit haarparfum is dat je er echt maar een beetje van nodig hebt. De intense geur blijft lang aanwezig. Dit is dan ook wel ergens een risico, want de geur verleidt je tot meer sprayen, maar kan bij teveel pompjes, net iets too-much zijn.


Dit haarparfum heeft zich dan ook uit het niets, gebloombardeerd tot mijn wishlist. En ik heb zomaar het gevoel dat deze er ook voorlopig niet van af gaat vallen!Voordelen van haarparfums

Naast alle voordelen van de haarparfums die ik hierboven in het zonnetje heb gezet, zijn er nog een aantal eigenschappen die ik zeker niet wil vergeten te vertellen. De haarparfums zijn samengesteld met speciale ingrediënten die je haren hydrateren, waarbij de pluizigheid vermindert en waarmee je een mooie glans toevoegt. Hier zie je dan ook gelijk de verschillen tussen de haarparfums en je eigen collectie parfums. De werking is absoluut niet hetzelfde en laat je dan ook niet verleiden om normale parfum in je haar de sprayen. In standaard parfum zit namelijk een hogere dosis alcohol, wat erg slecht is voor je haar. Bovendien, hebben de meeste haarparfums een beschermende werking tegen o.a. uv stralen. En last but not least, zijn haarparfums vaak ook betaalbaarder dan parfums.


En, heb ik je enthousiast gemaakt met mijn wishlist? Ik ben benieuwd wat er op jullie wishlist staat als het gaat om haarparfums, dus ik zeg, spray je ideeën er op los.Liefs,

Sabri

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page