top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Mijn favoriete Winter Parfums

Hi lady, leuk dat je weer mijn nieuwe blog leest! Volg je mijn blog al langer? Dan heb je vast geregeld artikelen langs zien komen over mijn parfum van het moment. Ik schrijf daar namelijk graag over, want ik vind dat bij ieder seizoen wel een ander geurtje hoort. En als ik hem top vind, nou dan lees je dat dus hier...haha.


Ik heb weer een mooie top 3 van winter parfums voor je gemaakt. Dit keer niet met lichte en frisse geurtjes maar juist met de wat zwaardere geuren, passend bij de donkere en gezellige wintermaanden.


Chloé

Op nummer drie staat voor mij de Chloé Nomade. Het merk Chloé staat voor vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid. Hoe verzin je zoiets..haha..hier zou perfect een wolkje als beeldmerk bij passen. De Nomade vind ik echt een geurtje die uitstekend als lentegeurtje, maar ook als wintergeurtje gedragen kan worden. De bloesemrijke Chypregeur is vol en aromatisch - passend bij een zwoele zomer sunset-evening. Maar omdat hij zo vol is van geur, vind ik hem dan ook weer erg passend voor de wintermaanden. Want juist in de wintermaanden, wanneer alles om mij heen weer wat grimmiger en donkerder wordt, wil ik mij vrouwelijk, avontuurlijk en opgewekt voelen. Ja, deze geur brengt echt leven in de brouwerij! Bij dit geurtje komt ook mijn creativiteit lekker los. Als ik een pay-off zou mogen bedenken en mogen toepassen, dan zou dat 100% "All year strong met Chloé Nomade" zijn!


Chloé Nomade is verkrijgbaar in 30ml, 50ml en 75ml.


Topnoten: Mirabelle Pruim

Hartnoten: Freesia

Basisnoten: Eikenmos

Geursoort: Bloemig, CypreHugo Boss

Op plek nummer twee staat mijn nieuwste aanwinst: de Hugo Boss Boss The Scent.

Mocht je het het na al die jaren nog niet weten, Hugo Boss staat voor luxe, luxe en luxe! Een merk dat de persoonlijkheid en de schoonheid van de drager onderstreept en versterkt.


Om te beginnen wil ik Hugo Boss een compliment geven over de flacon. Deze ziet er echt prachtig uit! Ik vind het super uniek dat de flacon een gouden dop heeft, die er schuin op zit. Waarbij het merk in het schuine gedeelte is gefrased. Alsof de dop je aankijkt en jouw blik vangt en naar zich toetrekt. Ongelofelijk goed gedaan... Alle andere doppen van mijn parfum flesjes lijken ineens van ondergeschikt belang te zijn. Wat een baas!


Niet alleen de verpakking inspireert mij, ook de geur is sensueel en zelfverzekerd. Als The Scent eeuwen geleden had bestaan, dan had Cleopatra, ongetwijfeld haar royal bad vol laten lopen met deze parfum! Wat een rijke en weelderige ambiance creëert dit geurtje zeg! Wat ik ook geweldig vind aan dit geurtje is, dat het je eerst verrast met de geur van heerlijke zoete perziken. De hartnoten zijn schijnlust.. iets waar ik helemaal nieuw in ben, maar desalniettemin, geweldig vind klinken haha. Aan het einde wordt er een geur losgelaten van heerlijke cacaotonen, die warmte en diepte toevoegt. Sorry voor mijn superlatieven, maar echt, i'm in love!


Hugo Boss Boss The Scent is verkrijgbaar in 30ml, 50ml, 100ml.

Topnoten: Freesia, Perzik

Hartnoten: Schijnlust

Basisnoten: Cacoa

Geursoort: Bloemig, FruitigGiorgio Armani

Last but not least, op nummer 1 staat voor mij de Armani Si. Ik heb deze geur rond de feestdagen voor mijzelf aangeschaft. Een zeer welkome aanvulling op mijn parfum stash kan ik je zeggen. Armani vind ik voor elegantie staan. Dit zie ik ook terug in de flacon; rustig, tijdloos, zonder al te veel poespas.


Armani vind ik overal goed bij passen. Als je Si draagt, dan maakt het eigenlijk niet meer uit, welke kleren je aantrekt. Deze parfum verheft jouw kleding - van pump naar hoed - naar een hoger, luxueuzer niveau. Wat een sophisticated geur is dit zeg! De weelde komt tot uiting in de noten die zijn gebruikt. Met de houtachtige aroma van ambroxaan, de patchoeli en de verwarmende vanille, onderscheid de Armani Si zich echt van andere vrouwenparfums. Ik zeg dan ook 'Si' tegen de geurcombinatie van dit parfum en Si tegen de nummer één positie op mijn lijst!


Armani Si is verkrijgbaar in 30ml, 50ml, 100ml en 150ml.

Topnoten: Zwarte Bessen Blad

Hartnoten: Freesia, Roos

Basisnoten: Vanille, Patchuli ,Hout Noten, Ambroxan

Geursoort: Fruitig, Bloemig, CypreLaat je mij weten wat jouw favoriete winter parfum is?
Liefs,

SabriDit artikel is een samenwerking.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page