top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Mijn favoriete parfum van Chloe

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Alleen vandaag en morgen nog: SUMMER BLACK FRIDAY SALE bij Notino!


Ik merk dat mijn smaak in parfums door de jaren heen flink is veranderd. Vroeger vond ik bijvoorbeeld een sterke krachtige geur helemaal geweldig, maar nu kan ik het meest genieten van een subtiele geur, maar wel een geur die toch de toon zet. Zoals de geur van Chloé, de Chloé Nomade,!


Chloé Nomade

Het merk Chloé staat voor het willen uitdragen van vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid – uitgangspunten die bij Chloé, sinds de oprichting van het merk, nog steeds van kracht zijn. Het merk Chloé concentreert zich als een van de weinige, enkel en alleen op geuren voor vrouwen. In de wereld van Chloé heersen de vrouwen – zelfverzekerd, zorgeloos, romantisch en dromerig. De perfecte match lijkt in wording, haha..

Wanneer je deze geur voor het eerst op spuit, laat het een krachtige en inderdaad een zelfverzekerde indruk achter. De eerste secondes ruik je de geuren goed en ruikt het nog niet echt bloemig. Maar na ongeveer een half uur zijn de scherpe randjes eraf en komen de bloemige geuren naar voren. Ik vind het best wel fascinerend dat je in een parfum zo'n geursensatie kan ervaren, I really love it!


Ingrediënten

Dit parfum is echt een uniek exemplaar. De parfum bevat Mirabelle Pruim als topnoot, maar de topnoot van de Eau de Toilette is lychee. Topnoten zijn de geuren die in de eerste minuten dominant naar voren komen.

* Hartnoten = Freesia (hartnoten zijn die geuren die komen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, ze houden gemiddeld zo'n 2 tot 3 uur aan)

* Basisnoten = Eikenmos (de geuren die als laatste overblijven)

Maar goed, tot zover de theorie, en verder.


Uitstraling

Waar ik ook gelukkig van word, is de uitstraling. De Chloé Nomade is op en top vrouwelijk en oogt sierlijk en haast romantisch, door het zachte rosé -achtig kleurtje wat subtiel door het glas heen kleurt. Het lijkt je haast te vertellen...are you woman enough to use me? Brutaal, maar toch ook weer met een tikkeltje klassieke twist. Ja, dit hebben ze bij Chloé goed bekeken, als je de parfum niet koopt vanwege de geurnoten, dan is het wel omdat je je met dit parfum direct een sophisticated vrouw voelt, die weet wat ze wil en ook nog eens onweerstaanbaar ruikt.


Eindoordeel

Ik vind dat ze het bij Chloé heel goed hebben gedaan, waarbij de parfum haar naam eert. Ze hebben een zoete, frisse en intense geur ontwikkeld, die je bij elke gelegenheid kunt dragen. Zomaar omdat het kan, of voor speciale gelegenheden, het maakt werkelijk waar helemaal niets uit. Chloé voelt en ruikt elitair, maar blijft toch toegankelijk, het maakt dat ik erbij wil horen, het maakt niet uit waarbij, ik wil het en ik geloof het!


Verkrijgbaarheid

Chloé Nomade eau de parfum is verkrijgbaar voor 30 ml, 50 ml en 75 ml
Liefs,

Sabri
Dit artikel is een samenwerking

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page