top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

MEDISANA

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Omdat ik al zo'n veertien jaar last heb van een overbelaste (rechter) schouder, ben ik al een geruime tijd op zoek naar iets wat voor mij de last zou verlichten.


Natuurlijk heb ik hiervoor fysiotherapie gehad , maar helaas zitten er maar 10 sessies per jaar in mijn zorgpakket. Ik blijf de last ervaren, dus ik ben op zoek gegaan naar iets wat ik lekker thuis, wanneer ik wil en waar ik wil kan gebruiken voor mijn nek en schouder.
MCG 800 COMFORT SHIATSU MASSAGEKUSSEN

Massagekussen van Medisana

" Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid"

Deze quote motiveert Medisana al meer dan 30 jaar en maakt Medisana tot één van de meest toonaangevende gezondheidsspecialisten vandaag de dag.

Medisana is actief op de markt van de thuistherapie en ontwikkelt gezondheidsproducten waarmee mensen hun eigen gezondheidstoestand - op een onafhankelijke en zelfbewuste manier - kunnen monitoren en beheersen. Medisana levert top-of-the-art producten om jezelf te behandelen zonder risico. Waardoor professionele schoonheidsverzorging, voor iedereen, binnen hand bereik is.


Het massagekussen Het massagekussen fungeert voor mij als een soort van fysiotherapeut, waarbij ik de regie heb. Ik denk wel eens bij de fysiotherapeut' daar mag je wel wat langer masseren', of 'druk daar eens wat harder'. Ik heb dus eigenlijk zelden het gevoel dat ik in de lead ben. Maar bij dit massagekussen bepaal ik wel zelf waar ik gemasseerd wil worden en hoe hard. Eindelijk een massage conform mijn eigen needs en waarbij ik zelf eens de klok beheers.


Wat ik ook zo fijn vind aan dit massagekussen is dat het niet beperkt blijft tot slechts een gebied van het lichaam. Het massagekussen is namelijk uitermate geschikt voor de nek, de schouders, de rug, benen en voeten. Door de vier roterende gelmassageknoppen die ook nog eens rood licht en warmte afgeven, worden de spieren behandeld van de buiten en de binnenkant. De spieren raken ontspannen en soepel. Eindelijk voel ik mij geholpen en ontlast!


Praktische functies


- Aan het massagekussen zit een klittenband waarmee je gemakkelijk het kussen kunt bevestigen, aan bijvoorbeeld een stoel

- Een praktische kabelafstandsbediening met een extra lang snoer is inbegrepen

- De vier roterende massageknoppen kunnen van draairichting veranderen. Dit bepaal je met de bijbehorende afstandsbediening

- Ook bepaal je zelf wanneer je de functie voor warmte en rood licht wil inschakelen


Eindoordeel

Ik gebruik (als het even kan) iedere avond de massagekussen op de bank. Super fijn om mijn vastzittende en pijnlijke spieren even goed te laten masseren. Ik bepaal zelf de intensiteit van de massage. Als ik wat meer naar achter ga leunen, dan creëer ik in no-time een extra intensiteit dimensie, doordat de massageknoppen harder in mijn rug en schouder masseren. Leun ik weer wat meer naar voren dan is de intensiteit wat minder. Heel prettig om zo zelf te bepalen welke intensiteit je het fijnst vindt.PR A60 MEE-ETER VERWIJDERAAR
Ik heb vaak een afspraak willen maken bij een schoonheidssalon om even goed mijn gezicht onder handen te laten nemen. Ik baal namelijk soms van mijn verstopte poriën en doffe huid. Op de een of andere manier heb ik mij er nooit toe gezet om een afspraak te maken.


Nadat ik deze beautytool heb ontdekt, denk ik dat die afspraak ook wel even kan wachten. De mee-eter verwijderaar van Medisana zorgt er namelijk voor dat ik door middel van een paar eenvoudige handelingen, helemaal zelf een schone en verzorgde huid creëer. Money in de pocket dus!


Met de PR A60 geef ik mijn huid een diepte reiniging waardoor ik de verstopte poriën snel en gemakkelijk reinig en ik mijn huid gelijktijdig stimuleer voor een gezonde glow.


Praktische functies

- Bij de mee-eter verwijderaar zitten vier bijgeleverde opzetstukken voor verschillende functies. Zo heb je bijvoorbeeld een opzetstuk die zorgt voor een sterke zuigwerking voor de verontreinigde poriën. En een opzetstuk die geschikt is om rimpels te verminderen en de elasticiteit van de huid te bevorderen. Alle opzetstukken verbeteren bovendien ook de doorbloeding van de huid. Niet voor niets zet ik deze mee-eter verwijderaar dan ook op een voetstuk. Ohja en op mijn blog natuurlijk.

- De Mee-eter verwijderaar kent diverse standen in intensiteit

- Het ergonomische apparaat is makkelijk in gebruik en opladen doe je middels een USB kabelEindoordeel

Het is super handig om dit soort producten gewoon in huis te hebben! Wanneer ik even baal van mijn huid, pak ik snel mijn beautytool erbij en ga ik aan het werk om snel mijn mee- eters te verwijderen en mijn huid te verzorgen. Dat 'snel' gaat gemakkelijk door de sterke zuigwerking van het apparaat. En creëer ik een stralende huid en een betere doorbloeding in mijn gezicht, in een handomdraai.


Mocht je dit product willen aanschaffen, let er dan wel op dat je echt niet langer dan 30 seconden op dezelfde plek blijft hangen om rode plekken te voorkomen. Het is normaal dat je gezicht wat roder wordt na gebruik, maar langer dan 30 seconden word niet aangeraden. Je wilt immers niet met blauwe plekken in je gezicht rondlopen, haha.Verkrijgbaarheid

Medisana producten zijn verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en BCC.


Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Medisana Benelux

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page