top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Maandelijkse Goodiebox unboxing!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Maandelijkse Goodiebox unboxing!


Sinds de maand April ontvang ik iedere maand een cadeautje aan mezelf van de Goodiebox!


Ik vind het heerlijk om iedere maand beauty gerelateerde producten te ontvangen voor een redelijk bedrag. In dit artikel vertel ik jullie wat meer over dit leuk beautyconcept!


Wat/Wie is Goodiebox?

Iedere maand creëert Goodiebox een beautybox met 5 tot 7 (voornamelijk) full-size producten die in totaal een minimale waarde hebben van €65,- . Goodiebox volgt dan ook de laatste trends op het gebied van make-up, skincare en haircare. Ik vind de goodiebox super toegankelijk omdat zij een ‘no strings attached’ policy hanteren. Dus merk je na 1 Goodiebox dat het niet voor jou is, dan kan je dit gewoon (maandelijks) opzeggen. Voor mij persoonlijk voelt dit erg prettig. Goodiebox vraagt eerst naar jouw beautyprofiel, deze vul je in op hun website(kleur haar, kleur ogen), zodat zij de producten kunnen afstemmen op wat bij jou past.


Goodiebox April ‘Dancing In The Rain

Iedere maand bedenkt de Goodiebox een ander leuk thema. Voor de maand april was dit ‘Dancing In The Rain’. Hieronder een foto van de producten die ik binnen heb gekregen.


Bij de box ontvang je ook een leuke folder met de beschrijving en de winkelprijs van ieder product, heel handig!


Ik wil jullie iedere maand laten zien wat er in de Goodiebox zit. Dus iedere maand een Goodiebox unboxing op mijn blog met mijn mening erbij!


Wil je het uitproberen?

Je kan via de website van Goodiebox eenmalig een box bestellen, een abonnement aangaan of een box cadeau geven aan iemand.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kan ik je een linkje (happy invite) toesturen waar jij op jouw eerste box €5,- korting krijgt! In ruil daarvoor krijg ik 100 Goodiepoints. Bij ongeveer 330 Goodiepoints krijg ik weer een gratis Goodiebox. Wanneer jij lid wordt, geldt ditzelfde principe ook voor jou, superleuk en een win-win situatie.


Wat zijn de kosten?

€19.95 per maand (gratis thuisbezorgd).

Met mijn happy invite ontvang je op je eerste Goodiebox €5,- korting.


Goodiebox-tip

Gooi je box niet weg. De box kun je op allerlei manieren hergebruiken. Voor je pennen, boekjes, sieraden, sjaaltjes, make-up, superhandig!


Kende jij de Goodiebox al of klinkt dit als nieuwe muziek in de oren?

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page