top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Eet erop los met de nieuwe Lip Balms

Bijgewerkt op: 10 mei 2019


Ken je ze al? Deze superschattige en kleurrijke lipbalsems van The Body Shop?

Ongeacht welke je kiest, ze werken allemaal verzorgend en hydraterend voor je lippen. Je kan ze gedurende de hele dag op je lippen aanbrengen. Pas na een aantal boterhammen merk je dat je je lippen weer moet bijsmeren.


Ze zijn wel vrij boterig, als je daar niet van houdt, kan je deze lipbalms beter niet gebruiken. Verder ruikt alles echt naar wat er op het potje beschreven en afgebeeld staat. Je moet er wel van houden om continue de typische geur onder je neus te hebben hangen. Ik hou er in ieder geval wel van!


Born Lippy™ Pot Lip Balm - Satsuma Shimmer

Hmmm.. de geur is zo heerlijk, fruitig, zoet met een oranje glans op je lippen.

Ik had nog nooit van de Argentijnse vrucht satsuma gehoord. Het lijkt voor mij aan de buitenkant een beetje op een mandarijn of sinaasappel. De satsuma’s worden helemaal fijn geperst om de olie eruit te laten komen en toe te voegen in deze pot lip balm. Ik denk dat deze mijn favoriet is… maar dat komt vermoedelijk vooral door de shimmers.


Born Lippy™ Pot Lip Balm - Raspberry

Deze Lip balm geeft je lippen een mooie soft-paarse tint. Als het gaat om lipkleuren, dan gaat mijn voorkeur vaak uit naar neutrale tinten of roze tinten. Vaak is dit dan Strawberry, dus Raspberry was voor mij een leuk nieuw probeersel.


Born Lippy™ Pot Lip Balm - Strawberry

Deze lip balm geeft meer een natuurlijke glans. Heerlijk hoe je lippen zo zacht en glad aanvoelen. Ik lees reviews dat meiden deze gloss erg plakkerig vinden. Op zich heb ik daar geen moeite mee, maar ik snap het wel. Wees dus subtiel met de hoeveelheid die je aanbrengt op je lippen.


Born Lippy™ Pot Lip Balm – Passionberry

De Passionberry is niet iets wat ik zelf snel zou uitkiezen als lipbalm, ik zie het gewoon niet veel om me heen. Passionberry? Wass ist dass? Anyway, absoluut geen tegenvaller! En de geur is ook superlekker.


Born Lippy™ Pot Lip Balm - Watermelon

I love watermelon!! Alles waar watermeloen aan zit of naar ruikt vind ik geweldig. Ik vind deze ook anders dan de andere lipbalms, hij is iets minder vloeibaar. In de zomer draag ik deze balm het liefst, maar wanneer je deze in de winter aanbrengt voelt het gewoon een beetje zomer door de frisse geur.


Pot Lip Balm(10ml) via The Body Shop €3.50

(gifted)

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page