top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

I COLONIALI || Hydra Brightening-gezichtsverzorgingslijn

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020


Met liefde presenteer ik jullie een nieuw huidverzorgingsmerk: I Coloniali

Het iconische Italiaanse huidverzorgingsmerk I Coloniali incarneert historische apothekersgeheimen die zijn gecreëerd op basis van kostbare specerijen en kruiden en combineert deze met moderne moleculaire wetenschap.

I Coloniali is op de natuur geïnspireerd en in de basis van elk product zijn markante, waardevolle ingrediënten terug te vinden (Bron: LeijtensBeautyinsides).


I Coloniali heeft drie verschillende gezichtsverzorgingslijnen: de Hydra Brightening, de Mattifying & Pureness en de Age-recover. Ook hebben ze drie lijnen speciaal voor het lichaam (Body Care).


Gifted by @LeijtensbeautyInsides

Ik mocht twee producten van de Hydra Brightening- gezichtsverzorgingslijn uitproberen! Kenmerkend voor deze lijn is dat deze o.a. verrijkt is met zwarte rijst. Zwarte rijst is een krachtige antioxidant en bevordert de elasticiteit en zachtheid van de huid. Een ander bijzonder ingrediënt is het extract van de Engelwortel. Door het herstellen van de hormonale balans brengt het de huid weer tot leven. De Hydra Brightening- gezichtsverzorgingslijn werkt intens hydraterend, verhelderend en verzachtend voor de huid.
PURE RADIANCE CLEANSING MOUSSE (€21.42 150 ML, Douglas)

Deze mousse werkt verzachtend en reinigt de huid intens waarbij de mouse je PH-balans niet aantast.

Deze mousse is het beste te gebruiken voor de gemengde, normale huid.

De formule is behoorlijk uniek, deze zit namelijk vol met zwarte rijst en Engelwortel extracten om hun verhelderende eigenschappen.


Mijn ervaring

Ik maak mijn gezicht een beetje vochtig, vervolgens masseer ik de mousse zachtjes in mijn huid en dan spoel ik het af en dep ik mijn huid droog. Het is heerlijk!

Mijn voorkeur gaat sowieso altijd uit naar een reinigingsmousse, omdat dat op de een of andere manier veel liever voelt voor mijn huid.

Mijn huid voelt na het gebruik van de mousse heerlijk zacht en niet droog. Brengt altijd wel een serum en/of een dagcrème erna aanbrengen. Oh en de geur? Eveneens heerlijk! Een oosters natuurlijke spa-geur. Ik waan me echt in een heerlijk rustgevende omgeving waarbij mijn gezicht helemaal tot rust komt.

PERFECTING LIGHT EMULSION SPF (€43.76 50 ML, Douglas)

Laten we eerst even een moment stil staan bij de uitstraling van deze producten. Luxueus-natuurlijk zou ik het willen noemen. Ik vind het echt mooi! Zoals ook bij de mousse bevat de formule van de gezicht emulsie ook extracten van de zwarte rijst en Engelwortel. Leuk om te weten is dat deze ingrediënten vroeger al in de oosterse geneeskunde werden gebruikt om de huid te verbeteren. Verder zorgt dit product voor een optimale vochtbalans (je huid oogt jonger) en je huid wordt beschermt tegen zonnestralen (het product bevat SPF). Ook bevat dit product hyaluronzuur en daar ben ik blij mee. Hyaluronzuur zorgt voor de vochtbalans van je huid. En dat is belangrijk, want een optimaal vochtgehalte van de huid zorgt ervoor dat je de huidveroudering (rimpels) vertraagt en je dus langer met een jong huidje kan rondlopen.


Mijn ervaring

Dit is zo’n heerlijk hydraterend product en ik ben echt helemaal fan van hoe dit eruit ziet. Die donkerbruine, hout-achtige look, voor mij is dit echt nieuw op het gebied van gezichtsverzorging verpakkingen. Dit product hoort in je skincareroutine (na een serum).

Het is een lichte moisturizer die zeker wel hydrateert, maar naar mijn idee moet je wel lekker je gezicht inmasseren. Het is niet zo dat ik voel dat alle emulsie direct wordt opgenomen, wel na het even lekker ingemasseerd te hebben. Het is ook een wat stevige emulsie, maar wel goed smeerbaar. Verder heeft het een matterend effect en beschermt het tegen UVA straling. Deze producten werken perfect voor mij, ik ben zeer positief. Zelf heb ik een gemengde huid, en voor dit huidtype worden deze producten o.a. ook aangeraden. Ook het pompje met een beschermdopje vind ik handig. Je ziet het dopje praktisch niet, maar het zit er toch en zorgt ervoor dat er geen product verspild wordt.


Hier zie je de twee geteste producten

Op dit moment zijn de producten van

I Coloniali te verkrijgen bij de Douglas met 10% korting en je krijgt ook nog eens een I Coloniali Discovery Kit bij besteding vanaf € 20 aan I Coloniali.


Verder lees je op de site van Douglas de eigenschappen van ieder product, voor welke huidtype het geschikt is en hoe je het product moet gebruiken.


Extra' tje: Wat zit er o.a. in de I Coloniali Discovery Kit?30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page