top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

How To Have a Spa Day @Home /2

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Products we are usually too lazy to use @Home


Een groot gedeelte van Nederland, waaronder ikzelf zit nog steeds thuis in quarantaine. Ik merk hierdoor echt dat ik meer tijd heb - me-time, waarbij ik mijzelf beter kan verzorgen. Nou ja verzorgen, het is eerder verwennen! Wil je weten wat mijn geheim is om door de quarantainedagen te komen? Bubbels, brushen en flossen...


Bruisen in bad

Ik vind het heerlijk om lekker lang in bad te liggen en gewoon nergens aan te denken. Het bad is voor mij een ultiem rustmoment waar ik langdurig kan relaxen.


Om een heerlijk geurend bad te creëren gebruik ik een bruisbad bal. Bruisbad ballen lijken echt de trend tegenwoordig! Instastories worden gevuld met dames die een bruisbal in hun bad gooien. Ik zie de mooiste bruisballen voorbij komen, de keus is enorm! Dit is ook niet gek, iedere bruisbal kan je namelijk naar een andere gemoedstoestand laten varen. Door de verschillende ingrediënten worden verschillende zintuigen geprikkeld. Lavendel staat bijvoorbeeld bekend om de rustgevende geur, dit is een aanrader voor als je na je badmoment lekker wil gaan slapen. Melk en honing als hoofdingrediënten kalmeren de geest, ontdoen je van je stress en is ook nog eens goed voor de hydratatie van je huid.


Een leuke tip is om in je badkamer een glazen vaas met allerlei verschillende bad bruisballen neer te zetten. Door het glas zie je dan allerlei verschillende kleuren waardoor je niet kan wachten op je volgende badmoment. Een echte eyecather!


Whitening behandelingen @home

Ik kan de reclames inmiddels wel dromen..."Houd je gebit sterk en gezond door minimaal twee keer per dag je tanden te poetsen". Dit doe ik dan ook consequent. Maar het wit houden van je gebit is een ander verhaal. Hierbij moet je eigenlijk ook eerlijk zijn en kunnen aangeven waarom je tanden geler zijn dan je zou willen. Bij mij is er maar een antwoord: koffie, koffie en koffie.


Er zijn nu diverse middelen om vanuit huis je tanden te bleken. Gebruik hiervoor wel professionele whitening producten zoals tandpasta, whitening pen, strips, gels, poeders en behandelingen.


Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Hello Coco Teeth Whitening. Deze heeft mijn voorkeur omdat ik een professionele behandeling krijg, gewoon vanuit huis. Makkelijk en veilig in gebruik - met na 15 minuten een gegarandeerde wittere glimlach. Wat ik heel tof vind aan dit product is dat je het kunt aansluiten aan je smartphone, waarmee je de led bedient. Na de behandeling schakelt je phone het apparaat automatisch uit, waardoor je nooit te lang je tanden blootstelt aan de bleeklamp.


Goede verzorging van je mond

Naast de huidverzorgingsroutine kun je ook een routine voor je mondhygiëne opbouwen. Gebruik hiervoor, naast het poetsen van je tanden, de tandenragers. Met tandenragers maak je heel eenvoudig de ruimten tussen je tanden en kiezen goed schoon. Deze ruimtes noemen we ook wel de interdentale ruimten. Hier wordt tandplak gevormd wat maar moeilijk te verwijderen is. Met een tandenborstel alleen red je het niet en is wat zwaarder geschut geen overbodige luxe. Er zijn diverse extra hulpmiddelen beschikbaar zoals flosdraad of tandenragers.

Om je routine helemaal goed af te sluiten kun je nog een mondspoeling gebruiken om tandplak te voorkomen en voor een frisse adem.Waar neem jij nu meer tijd voor @home ??

Liefs,

Sabri73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page