top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Hoeveel borstels verslijt jouw haar?

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Ik heb in mijn leven al heel wat haarborstels versleten. We staan er eigenlijk niet zo bij stil, maar niets is zo irritant als een haarborstel dat zijn pinnetjes verliest of gewoon niet lekker kamt. Zeker wanneer je wat dikker en/of langer haar hebt, wil je er gewoon lekker snel door heen kammen. Ben je ook op zoek naar haarborstels die het kammen makkelijker maken, maar ook heel blijven? Lees dan snel verder.


Haarborstels heb je in vele maten, kleuren en vormen, maar uiteindelijk dienen ze allemaal een doel; het kammen van je haar. Selecteer dan dan ook een borstel die past bij je type haar. Voor mij is dat een borstel die mijn haren klitvrij maakt, een natuurlijke glans geeft en natuurlijk mijn haar gezond houdt.


Ik gebruik zelf nu al een tijdje de Professional Hair Brush van Dtangler, die overigens nu voor een actieprijs verkrijgbaar is bij Notino; just saying...een echte aanrader...en wanneer je mij een beetje kent, snap je ook waarom ik naast functionaliteit ook voor de Dtangler heb gekozen...ik geef je een hint..hij is van goud, nahja..goudkleurig haha.

Het design vind ik echt fantastisch! Goud gecombineerd met zwart is mijn ideale kleurencombinatie. Ook ligt de borstel lekker in de hand en is het handvat lekker pragmatisch ontworpen, met daarop de brede en langwerpige borstelkop. Ik moet zeggen dat ik een borstel met een handvat overigens ook wel het fijnst vind, omdat ik hiermee het gewicht van de beweging zo meer kan centreren op de borstelkop.


Naast het originele ontwerp, hebben ze bij Dtangler ook goed nagedacht over de borstelharen. Deze zijn speciaal ontworpen om je verwarde haar pijnloos klitloos te kammen. Ook zorgen de speciale borstelharen ervoor dat er minimale haarschade ontstaat. Natuurlijk moet je er zelf wel bewust van zijn dat je rustig je haren kamt om afbrekend haar te voorkomen.

Ohja en zeker niet onbelangrijk, deze borstel is ook lekker licht. Ik wil echt niet meer terug naar die zware houten borstels, waarbij mijn arm zo lam werd, nog voordat mijn haren ontklit waren; een lichte borstel is echt een pré tegenwoordig.


SUMMER BLACK FRIDAY!

Ik benoemde het al even hierboven, ik heb mijn haarborstel bij Notino.nl gekocht. Het leuke nieuws is dat zij van 20 t/m 26 juli Summer Black Friday hebben, waarbij je maar liefst 20% korting krijgt op geselecteerde merken in beauty en geuren. De haarborstel kun je nu dus voor slechts €6.90 kopen in plaats van €7.90. En geloof me..dit is echt een koopje voor zo'n topper!

Dus de hele week allemaal leuke kortingen! Ik ga nu weer even neuzen op hun website voor mijn favoriete geuren en make-up producten.
Liefs, SabriDit artikel is een samenwerking56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page