top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Hip Vaderdag cadeau voor 2021

Yess, Vaderdag komt er weer aan! Ik vind het altijd zo leuk om een leuk Vaderdag cadeau voor mijn vader te kopen. Niet alleen omdat ik dol ben op shoppen, maar vooral omdat het voor mijn papsie is. Mijn steun en toeverlaat door alle jaren heen, maar vooral, hij is gewoon mijn superheld!


Herkennen jullie dit ook... elk jaar weer die struggle om het perfecte Vaderdag cadeau te vinden? Want wat geef je jouw meest favoriete persoon nu, waarmee je je vader laat zien, hoeveel je van hem houdt? Er is zoveel prullaria te koop en je wordt plat gegooid online met aanbiedingen van coole gadgets. Ik was vroeger helemaal weg van dit soort sites. Maar nu ik ouder ben, zie ik dat al dit soort cadeaus - hoe stoer ze ook lijken - uiteindelijk toch allemaal in de bureaula verdwijnen. Totaal onzinnig, niet praktisch, of kwalitatief gewoon niet goed. Haha.. ja deze dame denkt voortaan twee keer na. Want ik hoor mijn vader al weer denken; super lief om een Vaderdag cadeau krijgen, maar totaal niet bruikbaar. En om elk jaar maar weer een bierpakket te kopen, nou nee!


Eigenlijk is het vrij eenvoudig. Wat vind mijn eigen man altijd leuk om te krijgen? Easy-peasy.. een geurtje of een mannenverzorging set voor zijn baardje! En ook dit jaar zijn die weer volop te vinden. Ik kwam uit bij twee gave heren gift-sets. De Al Haramain Concentrated Perfume Oils Oriental gift-set en de Proraso Wood and Spice heren cosmetica gift-set voor de baard.


Al Haramain gift-set

Wauw, wat een stoere gift-set is dit! Het lijkt wel een exotische bierset. Een stoere doos met 5-kleine flesjes, van verschillende geuren, waardoor je vader elke dag een ander geurtje kan proberen en echt heerlijk gaat ruiken. De set bestaat uit 5- geparfumeerde miniatuurtje van 12 ml. Super leuk, super lekker en super uniek!


Proraso Wood and Spice

Oke, nu wordt het lastig. Ik dacht dat ik al een keuze had gemaakt, maar ook deze heren geschenkset spreekt echt tot de verbeelding. Een metalen box, hoe stoer is dat!. Met deze doos geef je je vader een all-in-one verzorgingspakket voor zijn baard. Je krijgt een baardshampoo (huh bestaat dat?), een baardbalsem en een baardolie. Jeetje...ik ben blij dat ik niet meer thuis woon, want ik weet wel wie straks het langst gebruik gaat maken van de badkamer, lol..


Op deze manier wordt het zo voor dit jaar wel heel makkelijk gemaakt. Ik koop ze gewoon allebei, haha. Ik verzin wel een mooi extra momentje om mijn vader extra in het zonnetje te zetten. Misschien de volgende keer als hij weer een lamp ophangt, of mijn banden plakt.


See ya...Liefs,

Sabri

Dit artikel is een samenwerking

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page