top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Gua Sha je huid

Bijgewerkt op: 28 mei 2021

Zijn jullie ook zo toe weer aan een heerlijke spa dag? Lekker verwend worden in je badjas, je huid die wordt verjongd en je geest die helemaal wordt gereset? Ja, na corona, ben ik echt de eerste, die de dag voor opening, voor de deur bivakkeert. Maar wacht eens even. Eigenlijk hoef ik helemaal niet zo lang te wachten. Er zijn momenteel veel goede alternatieven waarmee ik mijn eigen spa thuis kan creëren. Hmm... hier ga ik even in rollen..


Yesss.. na wat field en Google research kom ik een aantal gave producten tegen die mij wel wat lijken. Ik besluit om de gua sha steen en de gezichtsmassageroller maar eens te proberen.


De gua sha steen

Hier had ik zelf nog weinig van gehoord. De gua sha is een eeuwenoude schraaptechniek vanuit de Chinese geneeskunde. Het verwijdert de afval van de huid en stimuleert de bloedsomloop. Het schrapen wordt gedaan met echt super gave kristallen. Je hebt verschillende maten en kleuren. Elke kleur heeft z'n eigen verhaal en geeft een uniek resultaat. Is dit echt of is dit een marketing truc om meer en meer te kopen, vraag ik mij hard op af. Ik neem de proef op de som en besluit om meerdere varianten te kopen. Steentje Crystallove Amethyst Gua Sha Steen en de groene Butterfly Aventurine steen. Yep, ik ben verkocht. Al na een paar keer gebruik, van de violet kristallen steen, merk ik dat mijn huid veel meer open voelt, haha.. het is dat de term OpenUp al is gebruikt, maar echt, wat een verschil! Het lijkt alsof mijn gezicht een eigen ademhalingstechniek heeft ontwikkeld via de huid. Het voelt fris, mijn spieren zijn relaxt en heh, lijkt het nou alsof ik nu ook minder rimpels heb?


Ook de tweede steen voelt top! Bij de Butterfly Aventurine steen merk ik al snel dat mijn huid steviger, vitaler en helderder oogt. Na enkele dagen gebruik ik de steen niet alleen meer voor het gezicht en ben ik hem gaan waarderen als echte allround massage-instrument. Naast mijn gezicht, gebruik ik hem namelijk ook voor mijn nek en decolleté - heeeeerlijk!!! Ik denk dat ik deze stenen ook als cadeau eens ga weggeven. Ze verkopen namelijk super leuke giftsets - bestaande uit een gua sha plate massage-instrument, een

massageroller voor het Gezicht en een kristallen navulbare roll-on.


De gezichtsmassageroller

Ik noemde de gezichtsmassageroller net al even bij de gua sha gift-set. Is dit slechts een hebbedingetje of toch ook echt een noodzaak? Lijkt me goed om deze even separaat aan een onderzoek te onderwerpen. De roller wordt ook wel een face roller, dermaroller of jade roller genoemd en stimuleert de bloeddoorstroming in je gezicht. Ik weet persoonlijk hoe belangrijk het is om je huid soepel en relaxt te houden. Als ik bijvoorbeeld veel stress dan trek ik vaak mijn wenkbrauwen op, frons ik mijn voorhoofd en zitten mijn kaken vast. De huisarts vertelde mij ooit, dat door deze acties, mijn huid te dicht op mijn spieren komt te zitten, wat dus de doorbloeding bemoeilijkt. Het resultaat, nou een bleke en een vermoeide huid. En wat ik ook super irritant vind, is dat mijn huidverzorgingsproducten minder goed worden opgenomen door mijn huid. De oplossing? Haha... je voelde hem al aankomen, de massageroller!


Kortom, deze twee producten kan ik jullie echt adviseren ladies. Niet alleen voor dat spa gevoel, maar vooral ook om je huid in je gezicht soepel, mooi en gezond te houden!


Ben jij al bekend met deze beautyproducten? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen!Liefs,

Sabri


Dit artikel is een samenwerking.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page