top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Goodbye Stress || Geurstokjes

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Zoals jullie beautylovers vast wel weten heeft Kneipp de Dutch Beauty Award 2020 gewonnen! 'De Dutch Beauty Award is de felbegeerde beautyprijs van Nederland waarbij alle cosmeticaproducten worden beoordeeld door een vakjury van cosmeticajournalisten en beauty influencers. Kneipp wint deze award in de categorie lichaamsverzorging populair'.

Een aantal maanden geleden schreef ik een artikel over de body lotion en de handcrème (bestseller). Lees het artikel hier.GOODBYE STRESS || GEURSTOKJES


Hoe fijn is het wanneer je huis lekker fris en clean ruikt? Heel fijn!

Bij Kneipp is alles geïnspireerd op de natuur, dit zie je dan ook terug in de product formules. De geuren bevatten etherische oliën die super lekker ruiken, maar ook goed zijn voor je mind(set). Hierdoor creëer je automatisch een rustgevende omgeving voor jezelf.

Jaaaa, hier is over nagedacht!

Het is wetenschappelijk bevestigd dat watermunt en rozemarijn stress kan omzetten naar positieve energie. Dat lijkt me toch hartstikke nodig in deze bizarre tijden...

Watermunt werkt verfrissend en geeft je een energieboost. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep.  

Rozemarijnolie is wat we ten alle tijden eigenlijk nodig hebben, het stimuleert namelijk het geheugen, de focus en de concentratie. Hallo, need that! Ik kan me wel voorstellen dat dit de stressgehalte kan verminderen.

Ik heb er al een mooi plekje voor gevonden.

Geurstokjes Goodbye Stress (50 ml), adviesprijs € 8,99

Heb jij al een product uitgeprobeerd uit de Kneipp Goodbye Stress collectie?Liefs,

Sabri


Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een merk/bedrijf.


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page