top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Geurtjes voor mannen!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Wij vrouwen, vinden het heerlijk om ons zelf te verwennen met allerlei verschillende kleurtjes en geurtjes. We kunnen echt helemaal op gaan in onze eigen kleine beauty wereld, thuis, aan de make-up tafel, waarbij we soms zelfs onze eigen mannen even helemaal vergeten. Nou, dacht ik, daar moet ik toch wat aan gaan doen, want ik woon immers niet alleen. Hoe kan ik er nou voor zorgen dat ik in mijn eigen wereld, toch denk en wordt geconfronteerd met mijn mannelijke wederhelft. Ik weet het, ik koop ook een lekker geurtje voor bay, dan ruik ik hem overal en hoef ik mij niet zo schuldig te voelen, haha..Oke, maar welke Parfum voor heren zal ik dan eens kopen...


Ik begon mijn zoektocht eens niet bij de Eau de Toilette, maar ging eens snuffelen bij de heren parfums. En zowaar...er ging een wereld voor mij open..Ik was ineens de kleine jongetjes geuren ontgroeit en merkte op dat de stoere en volwassen geuren, mijn hart gelijk sneller lieten kloppen. Ik kan dan ook niet anders, dan jullie mee te nemen naar de - in mijn ogen - perfecte mannengeur: Chanel Bleu de Chanel

De echte mannenparfum is niet meer die axewalm die je vanuit de kleedkamers van de mannen, tegemoet komt waaien. Voor mij is een echte mannenparfum gebaseerd op onafhankelijkheid en vastberadenheid. Een parfum die zegt: 'Hier ben ik, dit ben ik en als je er niet tegen kunt, dan is daar de deur'.

Dit is het eerste wat in mij opkwam toen ik de Bleu de Chanel rook. "De geur is letterlijk een ode aan de mannelijke vrijheid en werd, m.i, gemaakt voor elke man die lak heeft aan de regels en vanaf de geboorte de stempel badboy heeft meegekregen". Want zeg nou eens eerlijk, die puberale jongetjes geuren zijn echt een beetje passé en de geur van een gentleman maakt je altijd een beetje nieuwsgierig..haha, om het maar even politiek correct uit te drukken.

De Chanel Blue de Chanel is een aromatisch houtachtige geur dat samengesteld is uit indrukwekkende ingrediënten. Wat mij opvalt is de frisheid van de geur (dit komt door de harmonieuze samenstelling van de citroen en munt) wat afgelost wordt met een combinatie van pikante peper met gember en witte jasmijnbloesem. Als kers op de taart ervaar je de verwarmende aroma van sandelhout met ceder en tonkaboon. Zucht...het lijkt wel de omschrijving van een cowboy in de 21ste eeuw..


Uitstraling van de flacon

Wat ik bij de Chanel ook mooi vind, is de luxe uitstraling. Chanel heeft niet veel nodig om luxe te zijn. Het design van het flacon is eigenlijk heel simpel, maar ziet er toch super sophisticated uit!

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je wel een sprong wagen voor je man? De parfum is beschikbaar in diverse varianten, ik heb de 50 ml voor €100,-. Het klinkt duur, maar als je je man wil upgraden naar een hoger level, dan is dit parfum een echte aanrader voor enigszins een toegankelijke prijs.


Ingrediënten

Gember, Ceder, Vetiver, Patchuli, Nootmuskaat, Roze Peper, Jasmijn , Wierook ,

Citroen, Labdanum ,Munt, Hout Noten, Amber, Sandelhout


Tip: Houd vooral de aanbiedingen pagina in de gaten voor meerdere merken heren parfums!
Dit artikel is een samenwerking

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page