top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Hi Beauties! Welkom bij SabriLike!

Bijgewerkt op: 3 nov. 2020

Superleuk dat je mij beter wil leren kennen.

Wie en wat is SABRILIKE?

Hi, ik ben Sabri, afgekort van Sabrina. Ik ben 29 jaar en inmiddels al heel wat jaartjes afgestudeerd van de Fontys hogescholen Maatschappelijk werk en dienstverlening. Nu werk ik al TrafficManager op een klantenservice bij één van de grootste verzekerings-maatschappijen binnen Nederland. Naast deze fulltime baan waar ik enorm mijn energie in kwijt kan, heb ik ook een passie voor Beauty, lifestyle en Faith talk!

Om eerlijk te bekennen vind ik het soms best lastig om te verwoorden op papier wat ik nu precies kwijt wil. Maar ik zit te vol om het niet te doen!


Ik heb nog niet een vaste dag kunnen bedenken om mijn blogs te posten, omdat ik er zelf ook nog een weg in moet vinden.

Ik ben wel dagelijks actief op instagram, je kunt mij vinden wanneer je zoekt op Sabrilike1.

Ik hoop dat je mijn blogs met veel plezier en interesse leest en alle tips & tricks zijn zeker welkom!

Liefs, Sabri


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page