top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Max Factor Volume Infusion 3

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Max Factor Volume Infusion Mascara Zwart - 001 Black


Ik heb eigenlijk nooit eerder zo expliciet gehoord dat een mascara je wimpers versterkt. Max Factor beweert met hun Volume Infusion Mascara dus van wel!

Doordat de mascara is opgebouwd door Keratine(een natuurlijk eiwit) en Biotine (ofwel vitamine B8, een wateroplosbare vitamine) worden kwetsbare wimpers weer gezond en breken ze minder snel af. Het werkt dus verzorgend en versterkt je wimperhaartjes.


Andere goede eigenschappen van deze mascara zijn dat hij niet klontert, pikzwart is, dekkend is een volume boost geeft. Ook zorgt het borsteltje er voor dat mijn wimpers van elkaar af worden geborsteld, ze blijven niet aan elkaar plakken.


Ik heb via de Kruidvat deze mascara mogen ontvangen en ik ben er echt blij mee!

Super makkelijk in gebruik en inderdaad niet klonterig. Ook brengt het borsteltje de mascara gelijkmatig en smooth aan. Ik vind het eigenlijk ook een heel elegant mascara'tje. Sowieso de buitenkant is mooi, heeft een lief kleurtje en hij doet ook goed zijn werk. Ik vind de prijs wel wat aan de hoge kant en het is ook geen waterproofmascara, wat ik persoonlijk wel jammer vindt. Maar overall ben ik er heel tevreden en blij mee.Verkrijgbaar voor €18,99 via Kruidvat.

(gifted)

38 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page