top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Drie unieke cadeaus voor Moederdag

Bijgewerkt op: 4 mei 2021

Hi ladies, het is weer bijna zover, Moederdag! Lekker shoppen voor onze mamsie. De dag waarop we onze moeder net even wat extra in het zonnetje zetten. Met een heerlijk ontbijtje (beschuit met ei en advocado!) en een leuk cadeautje.


Ik heb geleerd dat ik niet meer gefocust moet zijn op het commerciële karakter van moederdag. Waarom hebben we een dag nodig om onze moeder in het zonnetje te zetten, was altijd mijn gedachte. Dit doe je toch elke dag vanuit respect en liefde? Nee, ik heb geleerd dat het juist heel mooi kan zijn als je je waardering uitspreekt, voor je hard werkende moeder. De moeder die altijd voor je klaar staat. En jou heeft opgevoed. En ik zeg eerlijk.. ik zou niet in staat zijn geweest om mijzelf op te voeden..haha..oké dat is misschien iets voor een andere blog.


Mam, ik ben trots op jou!

Moederdag gaat niet om mij, om wat ik wil geven of omdat het commercieel is. Moederdag is veel meer. Het is de dag waarop je moeder ziet, hoort en voelt, dat je van haar houdt. Dat je je gevoelens laat zien en waarmee je zegt; mam ik ben trots op jou. Ook dit jaar ga ik mijn moeder weer flink in het zonnetje zetten. Oké.. een ontbijtje wordt misschien lastig, ik woon namelijk te ver weg, maar ik ga mijn moeder zeker verblijden met een Moederdag cadeau voor haar alleen. Niet omdat ik wil laten zien, dat ik iets voor haar heb gekocht, maar om haar iets te geven, waarmee ik een wens van haar vervul. En gelukkig weet ik waar ik haar heel blij mee kan maken. Ik moet alleen nog een keuze maken:


1. Een gift-set

Een gift-set voor Moederdag is echt een ideaal cadeau. De fabrikanten besteden niet alleen veel aandacht aan het product, maar verpakken deze ook steeds vaker in stoere, feministische en sexy verpakking. Neem bijvoorbeeld de gift-set, Sex and the City By Night. Met deze set krijgt je moeder een eau de parfum, een douchegel en bodylotion in een sexy verpakking. De makers brengen hiermee, m.i., echt een ode aan de hit-serie Sex and the City uit 1999. Waarin de vrouwen op en top vrouwelijk waren, bold, stoer en super sexy, maar dan wel op een sophisticated manier. Ik weet zeker dat je moeder deze serie kent en soms ook hierbij lekker heeft weggedroomd over Mr. Big :-)


2. Een cosmetica set

Ga je liever voor iets minder gedurfd, dan is een cosmetica set natuurlijk ook altijd veilig en een succes. Zo heb je hele leuke cosmetica sets bij Notino. Zoals de Lancôme Définicils set - bestaande uit mascara, een oogpotlood en make-up remover. Een handig doosje, als je het mij vraagt, waarmee je moeder alle essentials voor prachtige ogen krijgt.


3. Een cadeaubon

Wil je liever je moeder zelf laten kiezen? Dan is een cadeaubon, van jouw favoriete webshop, ook een heel leuk cadeau om te krijgen. Moederdag cadeaus hoeven niet duur te zijn. Zo heb je cadeaubonnen in allerlei verschillende prijsklassen en verschillende printjes. En als je het lastig vindt om naast het geven van het cadeautje, te zeggen dat je van je moeder houdt, nou dan schrijf je gewoon een lief berichtje op de cadeau-kaart. Het hoeft niet een hele brief te zijn, gewoon een paar zinnen, direct vanuit je hart, doen al wonderen. En zorgen ervoor dat je moeder een onvergetelijke Moederdag heeft.


Haha.., nu ik er over schrijf, weet ik eindelijk welke keuze ik ga maken. Ik kies ze gewoon alle drie!!! Ik wil haar gewoon een keer extra veel verwennen. Want ook zij heeft natuurlijk een rot en spannend corona jaar achter de rug. En om heel eerlijk te zijn, ik kan ook gewoon niet kiezen, ze zijn allemaal gewoon te leuk! Ik ben erg benieuwd hoe jullie mamsie gaan verwennen dit jaar. Ik hoop jullie in ieder geval wat inspiratie te hebben mogen geven. En wens jullie allemaal "Happy Mothersday and let mamsie shine"!


See ya..Liefs,

SabriDit artikel is een samenwerking.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page