top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Do you know what's lekker?

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Wanneer het aankomt op deodorant ben ik super kieskeurig! Ik moet een deodorant hebben zonder poespas. Mijn huid reageert namelijk onmiddellijk op deodorant met te veel toevoegingen. Het gaat stinken...


Nu heb ik van The Lekker Company een natuurlijke deodorant toegestuurd gekregen zonder geur.. Ik ben benieuwd hoe mijn huid a.k.a. mijn oksels hierop gaan reageren. Lees je mee?

Hoe is The Lekker Company ontstaan?


Ik vind het verhaal van The Lekker Company super gaaf en fascinerend. Wat als een hobby begon van eigenaresse Dewi van de Waeter is binnen een aantal jaar in een stroomversnelling gekomen toen Dewi de kans kreeg om haar producten te pitchen tijdens de Albert Heijn Product Pitch.


Waar Dewi eerst aan een keukentafel werkte met een hoop beslagkommen, wordt de deodorant nu volgens het originele recept op grote schaal geproduceerd in een productiehuis en zijn de producten te koop bij meer dan 1750 winkels in Europa, waaronder honderden vestigingen van Albert Heijn en Etos. Daarnaast vind je de producten ook inj salons en duurzame shops.


Hoewel zij nu alleen natuurlijke deodorant aanbieden is de ambitie om in de toekomst uit te breiden naar andere verzorgingsproducten, nog meer plantaardige producten.

"We stoppen niet bij oksels" vertelt Demi op haar website.


Op dit moment bieden zij vier varianten aan op het gebied van natuurlijke deodorant:

Mandarijn en citroen deodorant; Neutraal deodorant; Pepermunt en rozemarijn deodorant en Lavendel deodorant.De Verpakking

De deodorant heeft een kartonnen verpakking. De ingrediënten staan in begrijpelijke taal op de verpakking. Dewi koos er bewust voor om de ingrediënten van haar producten in Jip- en Janneke taal op de labels te schrijven, zodat iedereen weet wat ze op hun lichaam smeren.


Ook zie je leuke details verwerkt op de verpakking zoals je hieronder kunt zien.


Neutraal Deodorant


Ik heb dus gekozen voor de neutrale versie- zonder geur. Na echt mijn best te hebben gedaan en alle geur-zintuigen open te hebben gegooid, kan ik beamen dat er geen geur te ruiken is. Het is echt helemaal geurloos.

De smeerbare deodorant is op basis van zuiveringszout, kokosolie en sheaboter.

Ingrediënten: Zuiveringszout, maiszetmeel, biologische shea boter, biologische kokosolie, koolzaadwas, vitamine E & zonnebloemolie.


The Lekker Company geeft aan dat het potje (30ml) genoeg is voor ca. 120 frisse oksels. Dat betekent dat je er zo'n twee of drie maanden mee zou kunnen doen.

Smeer 1x per dag de deodorant ter grootte van een erwtje per oksel. Ik wrijf het product eerst warm tussen mijn vingers zodat ik het daarna alleen maar hoef uit te smeren over mijn oksels. Zorg er trouwens wel voor dat je het aanbrengt op schone oksels en het liefst niet onder synthetische kleding. Maar zelfs wanneer ik synthetische kleding draag ervaar ik geen geurproblemen. En wat ik ook echt een toppunt vind is dat het geen witte strepen achter laat op mijn kleding!

Ik ben heel benieuwd of dat dit type deodorant jullie aanspreekt. Mocht je nou nog niet overtuigd zijn: Het is VEGAN & CRUELTY-FREE!
Liefs,

Sabri


Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page