top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

DERMASENCE - EYE CREAM

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020


Ik ben altijd in voor het uitproberen van nieuwe eye creams!

Het is super belangrijk om een goede eye cream te vinden die bij je past! De huid rondom de ogen is namelijk drie keer dunner dan de huid van de rest van je gezicht. Vandaar dat ik echt wil benoemen dat het belangrijk is om een goede verzorging hiervoor te vinden omdat de huid daar dus kwetsbaarder is.

House of Rebels Amsterdam is zo attent geweest om mij de eye cream van het merk Dermasence toe te sturen.

Dermasence is een Duits merk en wordt veel gebruikt in de medische sector. Je kan ze ook vinden in onze Nederlandse apotheken.


Het is een hydraterende oogverzorging voor de gevoelige, vetarme oog zone. De crème bevat vocht inbrengende ingrediënten en vitamines waarmee het de elasticiteit van de huid verbetert. Het recept met anti-aging effect werkt effectief tegen de vorming van lijntjes. De parfumvrije crème revitaliseert de oog zone, vooral ’s nachts. Het is ook geschikt voor dragers van contactlenzen en te gebruiken bij eczeem.


Als echte lensdrager vindt ik het natuurlijk fantastisch dat er expliciet vermeld wordt dat het een vriendelijk product is voor lensdragers.


Hoe te gebruiken?

In de gebruiksaanwijzing staat dat je zachtjes 1 of 2 keer per dag de crème in kan 'kloppen'. Dit doe je na het reinigen van je gezicht.


Mijn mening

Ik vind het een fijne eye cream en mijn huid neemt het goed op. De eye cream is parfumvrij, dus qua geur ruik je eigenlijk helemaal niets. Het lijkt wel alsof er een soort van mint in de crème zit omdat het een beetje tintelt op de huid. Heel verfrissend en goed voor wanneer je wakker wil worden in de ochtend. In de crème zit ook een anti-aging effect verwerkt dus dat is natuurlijk ook helemaal top!


De verpakking is lekker clean en basic. Ik vind het ook echt een apotheek uitstraling hebben haha. Het ziet er naar mijn mening heel 'medisch' uit, hoewel dat natuurlijk niet echt een begrip is. Ik ben tevreden met dit product en vind het ook een aanrader!


Waar te verkrijgen?

De producten van Dermasence zijn o.a. te verkrijgen bij Skinmed en Apotheek en Huis.


Laat je mij weten wat jij nu gebruikt als eye cream?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page