top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

De lente trends van 2021!

Nog even doorbijten ladies. Na alle regen, wind en vrieskou komt ook dit jaar vanzelf weer het lentezonnetje. Bloemen die uitkomen, vogels die fluiten en gras wat weer groener dan groen wordt. Echt, wat word ik toch altijd zo blij van de lente, de geuren maar bovenal al die prachtige kleuren.


Dit jaar belooft een extra speciaal make-up jaar te worden. Ik zie namelijk al die mooie lente kleuren terugkomen in de nieuwe make-up trends. Wauw.. dat wordt echt weer een feestje, lekker kleuren en niets is te fout - I love colours! Ik neem je graag mee in wat trends.


Sprekende lippen zonder te spreken

Huh, hoor ik je denken. Haha, ja dit is nogal een statement. Dit jaar sieren de lippen rood en roze. Kissable lips, vol kleur met een roze lippenstift of een rode lippenstift . Oké, ik geef toe, niet iedereen durft zich zelf krachtige, opvallende en kleurrijke lippen te geven. Maar ik wil je uitdagen om dat dit jaar wel te doen. Durf over je angst en onzekerheid heen te stappen en geef je lippen de kleur die ze verdienen. Je gaat opvallen, thats for sure, maar ik ben van mening op een goede manier. Zelfverzekerd stap je hiermee in de lentetrend van 2021!


Back to the eighties

Oh heerlijk dat ik ooit deze titel kan gebruiken. Alles kan, niets is fout, hoe kleurrijker hoe beter! Deze lente mag je niet alleen kleurrijke kleding aantrekken, ook jouw gezicht mag zich dagelijks in een feestje veranderen. Ook hierbij geldt weer natuurlijk, het is gedurfd en je moet je zelf afvragen of het - na corona tijd - verantwoord is om op jouw werk te verschijnen met een lenteveld op je gezicht. Wat een kleuren. Vooral de pastelkleurige oogschaduw gaat echt een andere dimensie geven aan jouw dagelijks make-up routine. Ik zou zeggen experimenteer erop los, ik ga dat zeker doen. Volg mijn Instagram, ik ben namelijk erg benieuwd of ik je met mijn nieuwe lente looks mag inspireren.


Opvallen zonder op te vallen

Dit wordt gaaf! Opvallen zonder op te vallen? Is dat überhaupt wel mogelijk? Jazeker! Pak een nude lippenstift een subtiele foundation of een rustige blush, waarmee het lijkt alsof je een lichte bloos op je wangen hebt. Met deze nieuwe lentetrend maak je je gezicht prachtig, zonder dat de mensen om je heen zien dat je veel make-up draagt. Je draagt als het ware een statement uit, als je het mij vraagt. Je draagt de; ik-val-op-zonder-op-te-vallen-look. haha.. bleef make-up maar zitten op een tegeltje, lol.


Nou dit jaar staat dus alles in het teken van extreem opvallen met kleuren of extreem opvallen zonder op te vallen. Volgens mij heb ik nog niet eerder twee uitersten gezien in een lentetrend. Eigenlijk past het best wel goed bij wie ik ben. Ik kan vrij gereserveerd zijn, maar oh wee als ik mijn gekke 5-minuten heb, haha.. dan is niets te gek.. Ik denk dat ik met de opvallende make-up trends van dit jaar, wel een langere gekkere tijd ga hebben dan slechts een paar minuten. Misschien een gekke-drie-maanden - sorry hubby, can't help it, de make-up zorgt daarvoor :)-

Lips: Wet n Wild MegaLast / Red Velvet

Ik ben erg benieuwd welke looks jullie zelf gaan creëren. Maar voor die tijd wens ik jullie allemaal een colourful live.


See ya!Liefs,

Sabri


Dit artikel is een samenwerking.


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page