top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

CLAY AND GLOW

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Dit kan je niet gemist hebben! Het was en is een hype op instagram, overal zag je het voorbij flitsen, het nieuwe roze clay mask van Clay and Glow! Ik was helemaal blij toen ik mijn pakketje van Clay and Glow binnen kreeg. inmiddels heb ik dit maskertje al meerdere malen op gehad en vertel ik jullie er graag meer over.


Clay and Glow heeft als eerste stap een enorme aanhang weten te creëren op instagram, ik was er 1 van! Middels stories, polls, gesprekken onder foto's, persoonlijke chatgesprekken, vragen, vragen en vragen stellen zijn zij tot dit eerste product gekomen. Door te luisteren naar hun volgers wist Clay and Glow precies wat hen te doen stond voor hun eerste productlancering.


Links zie je het volledige pakket van Clay and Glow, de Pink Clay Mask Bundle van €49,95. Deze bestaat uit de hoofdband, het washandje, het kwastje en natuurlijk de pink clay mask.


Het masker is

*Cruelty free

*100% Vegan

*Bevat geen parabenen

*Bevat geen parfum


Power ingrediënten zijn de kaolin, de quinoa, de acai en de aloe vera.
Heb je een droge huid? Gebruik dit masker dan 1-2 keer per week;

Bij een gecombineerde huid, is 2-3 keer per week raadzaam;

Bij een meer vettige huid kan je het masker tot 3 keer per week gebruiken;

En bij een meer problematische huid (denk aan acne), gebruik dit masker dan zeker 3 keer per week en breng het masker op bepaalde plekken aan als een centrale behandeling.


Dit masker bevat verder geen puss-pass in het gebruik.

Het is belangrijk om voor het gebruik je gezicht te reinigen. Vervolgens breng je het masker met het kwastje aan op je gezicht. Dan laat je het masker 10 minuten drogen. Tot slot was je het masker af met warm water en voila, daar is je glowy skin.


Ik ben echt vol lof over dit product. Ik merkte namelijk na het eerste gebruik direct verschil. Mijn huid voelde helemaal niet droog aan (wat ik normaal wel ervaar bij klei maskers). Mijn huid voelde lekker zacht, schoon en fris. En mijn huid had ook een lichte glow, oftewel glans. Ik wist niet wat ik meemaakte! Als ik al denk dat mijn glazen potje straks leeg is, wordt ik al lichtelijk verdrietig.


Maar ik heb een kortingscode! Gebruik deze link http://www.clayandglow.com/discount/Sabri15 wanneer jij ook wil genieten van dit masker! Via deze link krijg jij 15% korting op jouw aankoop bij Clay and Glow.

Wil je meer willen weten over Clay and Glow, allerlei leuke weetjes en interessante feitjes? Neem dan zeker een kijkje op hun website. Het is een superlief en enthousiast team dat je graag te woord staat. Ze zijn super supportive en waarderen iedere vorm van feedback.

Op hun website zie je ook allerlei geweldige reviews van diverse beautygebruikers met diverse huidtypes.


Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar het volgende product van Clay and Glow!

Deze video is ook te zien op mijn instagram pagina Sabrilike1

43 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page