top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Boost your mood!Heb je ook wel eens van die dagen dat er niks uit je handen komt? Dat je lusteloos bent, inspiratieloos en zoooo geen zin hebt om weer achter Teams te kruipen? Nou welcome in my world!


Gelukkig heb ik sinds kort mijn mood medicine gevonden - aromatherapie! Het maakt niet uit welk moment van de dag het is, of ik nou net wakker ben, druk aan het werk of als ik s'avonds op mijn bankkussens plof, die aroma geur prikkelt echt elke cel in mijn lichaam. Geen idee of ze daarvoor zijn gemaakt, maar ach...als het maar helpt.


Ik kwam hierop doordat ik laatst verzonken was in een zoveelste shopping gedachte- je weet wel, dat fenomeen wat we met z'n alle in 2019 zo graag deden. Wat maakte shoppen mij blij zeg. Ik weet nog goed dat al die hebbeding winkeltjes met die geurkaars aroma's direct wat met mijn gevoel deden. Wat een geurexplosies en wat een goed gevoel kreeg ik daar van zeg, onbeschrijfelijk en wat nostalgisch!


Enfin, ja sinds we thuis zitten door Corona heb ik die aroma's echt gemist maar ook herontdekt. Wat een mood boosters zijn dat! Het blijkt ook echt wetenschappelijk bewezen dat aroma's, spanningen, stress en angst weghalen. Maar ook bijvoorbeeld slapeloosheid. Dus ladies...een wijntje is niet meer nodig om in slaap te vallen, haha...nou ja of we combineren het gewoon, lol. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en brengen een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht. Wauw, alleen de uitleg klinkt toch al super motiverend - voelt als een echte must-have! Nou ik kan je vertellen, dat is het ook zeker!


Er zijn heel wat geuren en oliën te vinden. Ik koop ze het liefst bij Notino. Lekker overzichtelijk, veel keuze en snel binnen. Deze website biedt ook veel varianten aan. Zo heb je bijvoorbeeld aroma diffusers, katalytische branders, bruisballen, geuroliën en nog veel meer.

Ik ben zelf helemaal weg van de Bath & Body Works Welcome Home collectie. Deze bestaat

uit prachtige geurkaarsen die ik het liefst in elke ruimte van mijn huis zet. Of ik nu de badkamer binnenloop en verwend word door Japanese Cherry Blossom en ik me in een echte SPA waan, of dat ik in de avond de Paris Café geurkaars aansteek, de geuren brengen me naar de fijnste plekken op aarde en voeden mij direct met positiviteit en inspiratie.


Ik kan echt uren en uren schrijven over wat de aroma's met mijn zintuigen en gevoel doet. Maar ik kan alleen maar zeggen - try it your self!Ik kan niet meer zonder, mijn man trouwens ook niet, haha - hij vroeg laatst of het normaal was om geurkaarsen te gebruiken in de auto, oke rest my case...


Ohja en sorry voor mijn Engelse woorden, maar ik kijk sindskort de serie "The Bold Type" op Netflix, pfff all about fashion, ik ben verslaafd! Hmm.. ik ga snel eens kijken of ze een aroma verkopen die naar nieuwe jurkjes ruikt :)


See ya...

Liefs,

SabriDit artikel is een samenwerking.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page