top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

BLEND NEW DAY - Bio Detox Sweet 9 Daags Traject

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Ik ben echt een tijd lang op zoek geweest naar een detoxprogramma dat het beste bij mij zou passen. Maar iedere keer vond ik het te radicaal of totaal niet smaakvol. Tot dat ik in aanraking kwam met Blend New Day! Wat ik bijzonder vind aan Blend New Day is dat zij gevarieerde detox- boxen aanbieden, zo kun je een box kiezen die bij je past. De smaken van de sapjes zijn ook erg gevarieerd. Ook vind ik de look and feel van de producten mooi en clean waardoor ik het gewoon wil proberen!


Zij zijn zo lief geweest om de Bio Detox Sweet Box naar mij te sturen zodat ik hiermee lekker aan de slag kon. Wanneer je mij op Instagram volgt (Sabrilike1) heb je mijn Blend New Day Detox -reis kunnen volgen, maar graag vertel ik wat meer via dit artikel.


Wil jij nou eens jouw lichaam (en mindset) een goede detox geven? Misschien wil je ook wel wat kilo's kwijt? Ben je op zoek naar een healthy lifestyle? Lees dan gauw verder!

Bio Detox Sweet 9 Daags Traject

WAAROM DETOXEN?


Een goed werkend immuunsysteem voorkomt ziekten en allergieën, geeft weerstand tegen infecties en zorgt ervoor dat we weer snel en goed van ziekten en blessures herstellen. We willen natuurlijk allemaal een goed immuunsysteem, daarom is het zo van belang om alles in balans te houden en het juiste voedsel in te nemen.


De detox reinigt, zuivert en versterkt het lichaam. Je ontgift je lichaam en gedurende 9 dagen voed je je lichaam met alleen maar gezonde voedingsstoffen. Je krijgt alle vitaminen, mineralen en antioxidanten binnen om je helemaal krachtig en gezond te voelen.


De detox van Blend New Day is samengesteld op basis van wetenschappelijke onderzoeken met als doel optimale ontgifting, vetverbranding en het boosten van je weerstand.HET PROGRAMMA


De bio-detox bestaat uit drie fases:

Fase 1 (3 dagen) suikers en koolhydraten verwijderen uit je lichaam en je 'reservetank' aanspreken

Fase 2 (3 dagen) de sapdagen waarbij alle gezonde voedingsstoffen beter worden opgenomen in je lichaam

Fase 3 (3 dagen) Lichaam in balans

Bio- Detox Manual

Gedurende deze 9 dagen, maar ook na de 9 dagen wordt dit boek je beste vriend. In deze manual staat echt alles! Motivational talks, uitleg over alles wat er in je lichaam gebeurt, how-to's en what if's. Maar natuurlijk ook de recepten voor je ontbijt, lunch en diner. Deze recepten kan je dus lekker bewaren voor ook na je detox.


DE DRIE DAGEN VOOR DE SAPJES DAGEN EN DE DRIE DAGEN ERNA..


Zoals ik al aangaf staan alle recepten in de Bio-Detox Manual, deze heb ik dus ook goed opgevolgd. Ik moet ook eerlijk bekennen... de gerechten waren heerlijk! Ik laat het even zien middels wat foto's (Pad Thai met kip en eiernoedels, Bananenpannenkoekjes en Frittata met spinazie en feta).

Ik zat eigenlijk goed vol na het eten van de gerechten en wanneer ik alsnog honger had, mocht ik ook nog onbeperkt groente en fruit eten, dit mag trouwens ook tijdens de sapdagen.


De tip is dan ook om altijd voldoende groente en fruit in huis te hebben zodat je altijd binnen handbereik iets kunt pakken wanneer je trekt hebt.DE SAPDAGEN


De sapdagen... oo wat vond ik dat spannend! Ik heb daarom ook bewust voor de Sweet Bio-Detox gekozen zodat ik het niet al te zwaar voor mijzelf zou maken. Deze sappen bestaan uit 50% fruit en 50% groenten. In de Green Bio-Detox sappen is het 80% of meer aan groenten.

Tijdens deze kuur neem je dagelijks 9 verschillende sappen en wat zo mooi is, is dat ieder sapje zijn eigen gezonde eigenschappen bevat. Mijn favoriete sapje is de Carrot & more (tussendoor sapje). Dit sapje smaakt naar een soort multi-fruit drankje. Het is een juice dat rijk is aan vitamine A! De vitamine A die je lichaam van de betacaroteen uit worteltjes maakt, helpt om je huid te beschermen tegen schade door de zon. Deze juice is rijk aan vitamine C en het mineraal fosfor, deze helpen je huid elastisch en gezond te houden en zorgt voor een sterk immuunsysteem. Ieder sapje staat uitgebreid beschreven in de handleiding die je krijgt van Blend New Day. Uiteraard mag je tijdens de sapdagen ook weer onbeperkt groente en fruit eten.


Ook neem je dagelijks een POWERBOOST! Een van de sapjes is een power shot, ik kan je vertellen dat dit je echt een shot geeft! ik denk dat dit effect komt door een gezond overheersend ingrediënt in de powershot die je direct ervaart.


Dit is de Your Power Power Shot.


Een shot met een enorm hoog voedingsgehalte en een powerboost voor jouw gezondheid. Rijk aan chlorofyl, antioxidanten en ontstekingsremmers.


Deze shot ontgift je lichaam!


De eerste dag was voor mij het zwaarst.. Ik wilde zo graag koolhydraten!! Suikers hoefde ik niet perse, maar iets hartigs of het liefst iets ongezonds... Macdonalds! Daar had ik allemaal zin in, ik vond het echt moeilijk, maar gelukkig was het alleen maar de eerste dag waar ik het heel zwaar had. Na een peptalk van Blend New Day was ik weer helemaal gemotiveerd voor de andere twee sapdagen.GREEN WONDER


Iedere dag een Green Wonder capsule

Tijdens de Bio-Detox neem je dagelijks 1 Green Wonder capsule (bevat 100% chlorella)


Chlorella is de krachtigste natuurlijke ontgifter van alle voeding die wij kennen en wordt niets voor niets een superfood genoemd.


Chlorella barst van de gezonde voedingsstoffen, zoals essentiële aminozuren, eiwitten, voedingsvezels, mineralen, enzymen en vetzuren (omega 3), sporenelementen en antioxidanten.De Green Wonder is

* ter ondersteuning van je hormoonhuishouding

* ter ondersteuning van je spijsvertering

* helpt je darmflora te verbeteren

* ontgiftende werking in je lichaam

* versterkt je immuunsysteem

* zorgt voor gezonde, stralende huidCONCLUSIE


Ik voel me een stuk fitter! Ik heb meer energie! En ik ben drie kilo kwijt!


Ik kan gelukkig aangeven dat ik het mij veel zwaarder had voorgesteld, ik had mijzelf zelfs een beetje bang gemaakt. Maar zodra je aan de sapjes begint voel je echt de energie en de healthyness door je lijf stromen. Ik ben super blij dat ik de detox heb gedaan en vind het ook zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou het nu doen als ik een balansdag zou willen inplannen.


Bekijk zeker even de website van Blend New Day. Er zijn namelijk verschillende opties mogelijk met verschillende soorten juices om het jou als klant zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Je kan zelfs even langsgaan om te zien hoe het allemaal werkt!


IK MAG JULLIE BLIJ MAKEN!


De eerste 20 mensen die een Detox Box bestellen bij Blend New day ontvangen een GRATIS pot My Daily Detox Supplement (voor 2 maanden) erbij t.w.v. 20 euro.

Dit om het effect van de detox erna te onderhouden! Vergeet dan niet de code Sabrilike te te vermelden in het opmerkingsveld!


Wat ontvang je precies?

*Supplement Green Wonder voor tijdens de bio detox kuur èn nog een week erna.

*Een glossy (bewaar) manual met daarin het voedingsschema, alle dagmenu's en uitgeschreven recepten.

*Daarnaast heel veel informatie, tips en weetjes voor een gezonde leefstijl

*De sapkuur ; 18x (verschillende) juices , 3x soepen, 3x shots, 3x Really In Choc chocolademelk o.b.v. amandelmelkeen

*Kant-en-klare boodschappenlijst

* En natuurlijk de My Daily Detox Supplement!COMPLIMENTEN


Dan wil ik tot slot nog even de Customer Care van Blend New Day complimenteren. Ik vind het onwijs gaaf hoe jullie je inleven in jullie klanten en daarop acteren.

Ze staan voor je klaar en sturen je berichtje om even te checken hoe met je gaat.

Jullie zijn toppers!

Dit artikel is in samenwerking met Blend New Day

265 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
BLOGS
bottom of page