top of page

SabriLike 

Beauty, Lifestyle & Travel  

SabriLike-dares.jpg

Babypraat | SONkussenIs het een opgerolde matras? Een grote leger plunjezak? Nee, geen van beide. Het is de nieuwe SONkussen, ideaal voor het voeden van de baby of gwn heerlijk om tegen, op, of onder te liggen. Terwijl ik deze blog schrijf, lig ik er lekker tegen aan geplakt. Heerlijkkk, in bed, met mijn 38 weken zwangere buik. Geen kussen geeft mij zoveel steun! En laat ik dat nou net goed kunnen gebruiken, gezien al mijn grote buik toeter foto's op Instagram.


Sinds kort gebruik ik het SONkussen en ik kan het echt iedereen aanbevelen. In mijn zwangerschap is mijn nachtrust echt niet meer zoals het geweest is. Draaien, last van mijn rug, afgeknelde benen, ik doe echt geen oog meer dicht. Door mijn buik kan ik maar geen goede houding vinden. Mijn lichaam verandert continue en vraagt dan ook telkens om een andere lighouding. Maar sinds dit kussen, behoren deze ongemakken grotendeels tot het verleden.


Ik mocht van SONkussen de basis voedingskussen uitproberen en uitgebreid testen. Ik laat jullie maar al te graag mijn bevindingen weten.


Waarom een zwangerschapskussen?

Lekker tegen een zwangerschapskussen/voedingskussen aankruipen kan echt het verschil maken! Ik slaap er zelf echt beter door. Wanneer je buik groeit tijdens de zwangerschap, zit het slapen op de rug en buik er helaas niet meer in (rugslapen wordt sowieso afgeraden ivm het afknellen van de aders). Zelfs op je zij slapen wordt steeds lastiger, omdat er steeds meer druk komt te liggen op je heupen en je rug. En juist daar komt het zwangerschapskussen goed van pas! Het kussen geeft namelijk de nodige steun voor de verschillende plekken op je lichaam, waardoor je in de ochtend opstaat met beduidend minder klachten en vermoeidheid.


Na de zwangerschap gebruik je het zwangerschapskussen vervolgens als voedingskussen, om je baby op de juiste hoogte te brengen, voor borst- en/of je flesvoeding.


Voedingskussen Basis

Tijdens de test heb ik het SONkussen gebruikt in de maat 180x40, voor mij het perfecte formaat. En omdat het oog ook wat wil, in de kleur bosgroen, passend bij mijn kussens op de bank. Wil je weten welke varianten ze allemaal hebben? Check dan vooral ook even de website van SONkussen. Hier vind je een uitgebreide collectie van eigengemaakte lichaamskussens, ideaal en comfortabel voor een goede en fijne nachtrust.


Je kan de basis voedingskussen door zijn lengte, dikte en ergonomische vorm voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo is hij in het midden iets breder en is de dikte aan te passen doordat het kussen voorzien is van een rits.

Voor de baby

Ook voor de baby is het SONkussen erg aangenaam. Je kunt je baby op z’n ruggetje, op het voedingskussen leggen, zodat het hoofdje wat hoger komt te liggen. Waardoor het eventuele spugen wordt verminderd. Of wat denk je voor als je baby zelfstandig leert te gaan zitten, maar hij/zij nog wel eens om valt. Dan kun je het kussen om je kindje heen leggen als extra balans. En mocht de kleine dan alsnog vallen, dan valt hij tenminste lekker zacht in het kussen.

Ook is het kussen leuk om mee te spelen en daardoor goed voor de motorische ontwikkeling. Kruipen, klimmen, zitten, liggen, je kleine zal het allemaal gaan proberen.


De keuze is enorm

Het assortiment van SONkussen bestaat uit voedingskussens, zwangerschapskussens, hoofdkussens, zijslaapkussens mega kussens, Spaans kussens en/of mini kussens/reiskussens. Deze kussens worden voor veel verschillende lichamelijke klachten en medische doeleinden gebruikt ter ondersteuning van het lichaam. Er is voor een ieder wat wils. Ze hebben namelijk ook een groot assortiment voedingskussenhoezen in veel verschillende kleuren en motieven! Hoe leuk is dat!


Ik heb er in ieder geval al veel baat bij en ik weet zeker dat ik het kussen, ook dagelijks na de bevalling, ga gebruiken.


Super bedankt Sonkussen voor het enigszins vergemakkelijken van mijn zwangerschap en mijn autoritten #cantlivewithoutit!Liefs,

Sabri
Dit artikel is een samenwerking

128 weergaven0 opmerkingen
BLOGS
bottom of page