top of page
Sabri.JPG

Hi Beauties!

 Welkom bij SabriLike!

Hi, ik ben Sabri, afgekort van Sabrina. Ik ben 29 jaar en inmiddels al een hele tijd afgestudeerd van de Fontys Hogescholen Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Nu werk ik als trafficManager op een klantenservice bij één van de grootste verzekeringsmaatschappijen binnen Nederland.

 

Naast deze fulltime baan waar ik enorm mijn energie in kwijt kan, heb ik ook een passie voor Beauty, Lifestyle, Travel en Faith! Rondom deze onderwerpen kunnen jullie dan ook artikelen verwachten. Ik heb nog niet echt een vaste ' blogdag' , ik moet daar voor mezelf ook nog een weg in vinden. 

 

Om eerlijk te bekennen vind ik het soms best lastig om te verwoorden op papier wat ik nu precies kwijt wil. Maar ik zit te vol om het niet te doen! Ik ben met name actief op instagram, je kunt mij vinden wanneer je zoekt op SabriLike1(voorheen Sabri_Landman).

 ​

Wat mij vaak tegenstaat bij het lezen van blogs is dat het soms ellenlange geschreven stukken zijn, dat ik halverwege al dan niet eerder afhaak. Ik wil gewoon graag “snel” iets weten. Ik ben iemand die houdt van ‘kort, maar krachtig’. Dit zal je dan misschien ook wel terugzien in mijn blogs.

 

Ik hoop dat je mijn blogs met veel plezier en interesse leest en alle tips & tricks zijn zeker welkom!

  

Liefs,

 

Sabrilike-logo.png
bottom of page